Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 14:20, 17 lis 2014

elzbieta_g napisał(a)

ale słodziaki
pozdrawiam

Słodkie, to prawda . Ale chociaż takie maluszki to już potrafiły dokazywać. Filip była jeszcze malutki, a one ciągnęły go za spodnie
Iwk4 15:11, 17 lis 2014

Kasiu, dzięki za odwiedziny i dobre rady
Ania_ogrodni... 16:50, 17 lis 2014

Nadrobiłam zaległości Piękna jesień u Ciebie. Pozdrawiam
Nallar 16:59, 17 lis 2014

Katkak napisał(a)
Ewcia pokazała u siebie swoją sunię ze szczeniaczkami, więc i mnie wzięło na wspominki . Nuka też miała kilka lat temu dwa szczeniaczki, choć nie planowane

Od tamtego czasu Nuka jest wysterylizowana, żeby więcej niespodzianek nie było .

Ale śliczne pyszczydła, jak tu takich nie pokochać.... Kiedyś pomagałam szukać domów dla takich maluszków, szybko doszłam do wniosku, że to zajęcie nie dla mnie, zbyt szybko się przyzwyczajam. Sterylizacja to skuteczna metoda, aby uniknąć niespodzianek i problemów.
Katkak 18:25, 18 lis 2014

"Niespodzianka"
malgorzata_s... 19:02, 18 lis 2014

Kasiu wiem że kochasz zwierzątka ale ta niespodzianka niezbyt fajna Eksmituj Buziaki
Katkak 19:21, 18 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu wiem że kochasz zwierzątka ale ta niespodzianka niezbyt fajna Eksmituj Buziaki

Gosiaczek moja miłość do zwierząt ma granice . Kret nawiedza nas właściwie raz w roku. Zwykle koło sierpnia. Ponieważ już tak długo go nie było, miałam nadzieję, że odpuścił. No, ale jak już zrobił tyle kopców, to mam chociaż nadzieję, że powyjadał jakieś larwy obrzydliwe, które przy robieniu kancików znajdywałam w ziemi.
Kasial 09:13, 19 lis 2014

Kasiu ależ fajne pięknoty były z psiaków Iwonki też urocze
Na wiosnę koniecznie muszę zrobić prezent moim kotom (hiehie ) i przygarnąć psiaka

Krety zaszalały. U mnie spokój, ale za to co kopę to larwy znajduję i śmierć plaskata. Aż się boje co będzie jak to wszystko ożyje na wiosnę i zacznie wyżerkę
Katkak 10:02, 19 lis 2014

Kasial napisał(a)
Kasiu ależ fajne pięknoty były z psiaków Iwonki też urocze
Na wiosnę koniecznie muszę zrobić prezent moim kotom (hiehie ) i przygarnąć psiaka

Krety zaszalały. U mnie spokój, ale za to co kopę to larwy znajduję i śmierć plaskata. Aż się boje co będzie jak to wszystko ożyje na wiosnę i zacznie wyżerkę

No właśnie ja trochę tych larw u siebie znalazłam i może ten krecik to tak nie z przypadku? taką mam nadzieję
Katkak 10:07, 19 lis 2014

Nie mam pojęcia co te sikorki kombinują. Ciągle przyłapuję je jak stukają w róg okna Może ktoś z Was wie?