Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 23:33, 04 lip 2015

Katkak napisał(a)

Zdecydowanie tak, ale to nie u mnie w domu (żeby nie było ) Tylko w skansenie, w karczmie .

Wiem Kasiu, wiem
Katkak 23:34, 04 lip 2015

Co powiecie na takie widoczki?
Katkak 23:35, 04 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ją mam że światełkami fotkę ale jutro pokażę bo dzisiaj padam

Super Gosiaczku . Mi też już bateryjka pada. Zmykam spać. Buziaki.
Katkak 23:36, 04 lip 2015

Agania napisał(a)
Cudowne wspomnienia, cudowny ogród Ani i Wy dziewczyny..... Mała Mi bez skarbów nie wypuszcza nikogo

Agatko było świetnie. Szkoda, że Gosia z Krzysiem nie dali się przekonać żeby jeszcze zostać. Ogród Ani niesamowity i tak piękny, że słów brak. Skarbów dostałam tyle, że nawet nazw wszystkich nie zapamiętałam .
Katkak 23:37, 04 lip 2015

Nallar napisał(a)

Wiem Kasiu, wiem

Mala_Mi 23:39, 04 lip 2015

Bajeruje chłopaków...a zakochują się w kałuży .... ot los.
Dzięki że się wam chciało jechać do mnie. Na wariata i na szybko. Dzięki, że Ci się podoba to co się podoba mi a nie jest to popularne... takie potwierdzenie ze ze mną nie jest tak źle. I z moim gustem.
Dzis muminkuje.... pocieszyłam synową że drugie dziecko może się trafić mniej męczące. Takie są.... widziałam... nie wierzyłam ze takie są.... szok. Szkoda że dziś Igusi nie było.... dziś uprawiamy wariactwa wodne i dżemiki z wiśni. Jedynie co udało się zrobić to te wiśnie. Oczy wkoło głowy... nawet na mnie wnusio za szybki. I po kim ma te głupie pomysły?
Z telefonu pisze wiec nieskladnie.
Mala_Mi 23:44, 04 lip 2015

W karczmie o ortografie nikt nie dba ..... po co.

Po lewej naparstnica .... chyba... na tel. Obrazki słabe.
Po prawej Mikołajek płaskolistny. Jutro sprawdze nazwe...ten o drobnych kwiatach. Rosnie wysoki. Do slonca i na suche.
Lukasz2013 23:47, 04 lip 2015

Super spotkanie. Mała Mi jest the best!
Katkak 10:30, 05 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Bajeruje chłopaków...a zakochują się w kałuży .... ot los.
Dzięki że się wam chciało jechać do mnie. Na wariata i na szybko. Dzięki, że Ci się podoba to co się podoba mi a nie jest to popularne... takie potwierdzenie ze ze mną nie jest tak źle. I z moim gustem.
Dzis muminkuje.... pocieszyłam synową że drugie dziecko może się trafić mniej męczące. Takie są.... widziałam... nie wierzyłam ze takie są.... szok. Szkoda że dziś Igusi nie było.... dziś uprawiamy wariactwa wodne i dżemiki z wiśni. Jedynie co udało się zrobić to te wiśnie. Oczy wkoło głowy... nawet na mnie wnusio za szybki. I po kim ma te głupie pomysły?
Z telefonu pisze wiec nieskladnie.

Z Twoim gustem jest Aniu bardzo dobrze. Ogród jak marzenie. Chciało jechać? Daj spokój, to była ogromna przyjemność. Przyjadę jeszcze kiedyś do Ciebie to pokażesz mi gdzie te paprotki są, ok? Albo namiary mi dasz to się doturlam . Krzysiek/Krzyśki zakochał/li się w Twoim oczku, to prawda. Dałam mu na chwilę aparat to same zdjęcia oczka i rybek natrzaskał. Ania przypomnij mi jeszcze proszę jak się nazywa ta na niebiesko kwitnąca roślinka, którą podarowałaś Iguni. Igula jest grzeczna, to prawda, mam nadzieję, że szybko z tego nie wyrośnie . Buziaki, bawcie się dobrze .
Mala_Mi 10:51, 05 lip 2015

Uff właśnie zasnęliśmy na chwile... przy Muminku nic nie idzie zrobić.. jedynie oczy wkoło głowy i bieg za nim.

Potwierdzam.. po lewej naparstnica - kolor jak się trafiło.
Po prawej mikołajek płaskolistny - taki

A dla niebieskich oczu Iguni była kokorycz pogięta. Rośnie normalnie do kolana, nie wyżej. Nawet u mnie jest niższa, tu wybujałą bo rośnie w kompletnym cieniu.

Dzięki za tyle miłych słów, za fotki. zawsze to ogród innymi oczami. I najśmieszniejsze, że niektóre focie to miejsca co do których ja mam mieszane uczucia. Taka kolorowa radosna twórczość

Ja nie mam ani jednego foto..z powodu gadania nie zdążyłam iść po aparat. Jak zwykle zresztą