Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 21:02, 29 paź 2015

Ale szczęściara z Ciebie już gwiazdkowe prezenty....i to jakie....
Już widzę jak bardzo się cieszyłaś.
Mala_Mi 21:25, 29 paź 2015

Katkak napisał(a)

Tak Sywluś, ten plan już chwilę temu wymyślony, ale wiesz jak jest, nie da się wszystkiego od razu. Minus tego założenia jest taki, że optycznie ogród się zmniejszy. A plus - wolę optycznie zmniejszony ogród niż ludzi ciekawie zaglądających przez pot .

A czym ładniej tym bardziej zaglądają

Luks prezenty, luks focie.. zresztą Ty sama jesteś LUKS Bo fajny ogród bez fajnej ogrodniczki to choćby najpiękniejszy będzie do niczego

I wracam do zielone pomidorrro..
AgataBC 08:46, 30 paź 2015

Katkak napisał(a)

A od mamci dostałam 3 różę: The fairy, Jasminę i MW. Dziewczyny wiedzą, że ogród to moja wielka pasja i dlatego te prezenty ciut przyspieszone , w grudniu byłoby ciężko .

Z Jasminy będziesz bardzo zadowolona, pachnie jak najlepsze perfumy, pąki ma u mnie do teraz, rozpięłam ją poziomo na ogrodzeniu bo w pionie kwitła tylko u góry. Kilka temu dosadziłam jej powojnika Rasputin i liczę za cudne połączenie
AgataBC 08:50, 30 paź 2015

Dzięki, że poświęciłaś czas na zdjęcia jarząba
Katkak 09:29, 30 paź 2015

Agcia napisał(a)
Dzięki, że poświęciłaś czas na zdjęcia jarząba

No coś Ty, nie ma sprawy .
Katkak 09:31, 30 paź 2015

Agcia napisał(a)

Z Jasminy będziesz bardzo zadowolona, pachnie jak najlepsze perfumy, pąki ma u mnie do teraz, rozpięłam ją poziomo na ogrodzeniu bo w pionie kwitła tylko u góry. Kilka temu dosadziłam jej powojnika Rasputin i liczę za cudne połączenie

Jasmina nie będzie miała u mnie łatwego życia, bo słońce tam jest przez pewną część dnia, a nie cały czas. Ale może da radę, bardzo na to liczę. W sumie u Kasi w ogrodzie złudzeń róża pnąca kwitła jak szalona, a słońca miała jak na lekarstwo.
Katkak 09:31, 30 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)

A czym ładniej tym bardziej zaglądają

Luks prezenty, luks focie.. zresztą Ty sama jesteś LUKS Bo fajny ogród bez fajnej ogrodniczki to choćby najpiękniejszy będzie do niczego

I wracam do zielone pomidorrro..

Oj żebym ja Cię teraz w zasięgu miała to bym Cię wyściskała, że hej
Katkak 09:34, 30 paź 2015

Nallar napisał(a)
Ale szczęściara z Ciebie już gwiazdkowe prezenty....i to jakie....
Już widzę jak bardzo się cieszyłaś.

Tak Ewuniu, baaaardzo. Już nie mogę się doczekać sadzenia . Muszę znaleźć miejsce docelowe dla mojego klona Atropurpureum (maluśki, rozplenica go pochłonęłą ), dla świerka Inversa, dla buka Pourple Fountain no i pannę brzozę im dosadzić . To jest wyzwanie . A potem z pracy wróci emuś i załamie ręce gdzie on oczko zmieści . Mamy mały konflikt interesów, bo ja chcę nie za duże, a on najchętniej od bramy do domu by wykopał
Katkak 09:35, 30 paź 2015

Nallar napisał(a)
Lampionki wyszły ekstra, dobrze widzę drewniane kuleczki? czy to może koraliki?

Tak Ewciu, to drewniane koraliki
Katkak 09:39, 30 paź 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu magiczne te Twoje klimaty Buziole

Dziękuję Gosiaczku mój kofany . Jakby co daj znać, wyślę Ci więcej magii (w sensie jakieś drzwiczki elfie, muchomory, czy inne dziwności ). Można by dziewczynkom trochę ogród zaczarować . Niech wiedzą, że poza ciocią - aniołem mają jeszcze ciocine krasnoludki i elfy .