Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

jolka 21:33, 22 kwi 2018

Pięknie, zachwycająco! Nie mogę cytować, bo musiałabym tu całą stronę zdjęć przywołać Tulipany, latarenki, kloniki i inne cuda.. wszystko śliczne I bardzo klimatyczne Zachwycam się nieustannie

Edit: zapomniałam napisać.. jak piwonia u teściowej nie kwitnie trzeci rok, sprawdź czy nie jest za głęboko posadzona. One tego nie lubią..
Magleska 06:41, 23 kwi 2018

pięknie Paulinko ......śliczne fotki ....

ciekawa jestem tej ozdoby zamówionej
Kawa 10:55, 23 kwi 2018

uuuu znowu coś nowego.... Paula nie nadążamza tobą w tym roku
śliczne foty tulipki pięne chyba będe musiał jednak jesienią sadzić
paulina_ns 18:20, 23 kwi 2018

jolka napisał(a)
Pięknie, zachwycająco! Nie mogę cytować, bo musiałabym tu całą stronę zdjęć przywołać Tulipany, latarenki, kloniki i inne cuda.. wszystko śliczne I bardzo klimatyczne Zachwycam się nieustannie

Edit: zapomniałam napisać.. jak piwonia u teściowej nie kwitnie trzeci rok, sprawdź czy nie jest za głęboko posadzona. One tego nie lubią..

Mi się mój ogród podoba, dopóki nie wchodzę do Twojego hihi, ale mimo wszystko dziękuję za miłe słówka.

Co do piwoni muszę przekazać teściowej, a wiesz może co może być przyczyną zamierania pąków? Mało informacji jest na ten temat i ciężko znaleźć przyczynę.
paulina_ns 18:24, 23 kwi 2018

Magleska napisał(a)
pięknie Paulinko ......śliczne fotki ....

ciekawa jestem tej ozdoby zamówionej

Dziękuję Madziu ozdoba niedługo powinna dotrzeć, znajomy musi tylko wrócić dzisiaj zamówiłam ekobordy, myślę,że 10 m na koło powinno mi starczyć i powoli biorę się za tą rabatę, chociaż jeszcze nie dokońca mam na nią pomysł, ale może w trakcie ściągania darni coś mnie natchnie dzisiaj drugie koszenie trawy było, tak ruszyła,że będzie trzeba ją kosić dwa razy w tygodniu :/.
paulina_ns 18:31, 23 kwi 2018

Kawa napisał(a)
uuuu znowu coś nowego.... Paula nie nadążamza tobą w tym roku
śliczne foty tulipki pięne chyba będe musiał jednak jesienią sadzić

Oj tam Kamiś, wcale tak wiele się u mnie nie dzieje, w sumie od początku sezonu zrobiłam tylko raz zakupy u Finki i kupiłam róże, no i dwa drzewa reszta to takie pierdołki, które lubię w tym roku u mnie na spokojnie,większych planów nie mam, pewnie z tą rabatą teraz cały sezon mi zejdzie a tulipanki koniecznie
kasja83 07:39, 24 kwi 2018

Piękne migawki ogrodowe. Mocno ciachnęłaś hortensje-jak tak patrzę-to ja moje chyba za mało potraktowałam.
Trawki Ci wszystkie wyłażą...pięknie.
paulina_ns 11:43, 24 kwi 2018

kasja83 napisał(a)
Piękne migawki ogrodowe. Mocno ciachnęłaś hortensje-jak tak patrzę-to ja moje chyba za mało potraktowałam.
Trawki Ci wszystkie wyłażą...pięknie.

Kasiu ja hortki zawsze ciacham tak nisko, jedynie limkę co już jest dużym krzakiem tnę wyżej. Jak ciachnęłaś wyżej też się nic nie dzieje, można ciąć i tak i tak trawki ruszyły jak szalone, czekam jeszcze na rozplenice, dosyć późno je ściełam po zimie, więc pewnie później się zbiorą.
Dominika11 11:46, 24 kwi 2018

ja swoje hortki tnę wysoko, praktycznie zaraz za kwiatami - rosną wtedy wyższe krzaki
paulina_ns 11:50, 24 kwi 2018

W końcu u nas w nocy popadało, było już tak sucho,że wczoraj plewiąc skórę na palcach obdarłam :/ dzisiaj mąż zabrał mnie na wycieczkę chciał mi pokazać szkółkę, którą mija jadąc do pracy ( zaskakuje mnie coraz bardziej ) ceny roślin bardzo atrakcyjne, jedyny minus,że miałam niewiele gotówki, a kartą płacić nie było można hihi oczywiście zakupiłam kolejne drzewko tym razem klona