Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 10:39, 23 maj 2018

Kawa napisał(a)
tak myślałam chyba sie przejade pooglądać
bierze mnie na drzewa...

Jak drzewa to lepiej jedz do Gołkowic, ale do Zdzicha,u Mrozowej ceny drzew powalają
Kawa 11:14, 23 maj 2018

wiem wiem
ale nie wiem jeszcze jakie drzewa chcę
SlonecznyOgrod 11:19, 23 maj 2018

Mam tez orliki niebieskie, sadzonki dostałam od dziewczyny z O. w tamtym roku, w tym roku jest czad, pięknie kwitną.
Też lubie niebieski i nawet nie wiedziałam, że mam tyle niebieskich kwiatów irysy syberyjskie, orliki, powojnik, niezapominajki i brunery jeszcze też kwitną chyba od miesiąca albo i dłużej, no i teraz trzykrotka zaczyna .
paulina_ns 13:52, 23 maj 2018

Kawa napisał(a)
wiem wiem
ale nie wiem jeszcze jakie drzewa chcę

Kamilka jakaś taka niezdecydowana jesteś ja dzisiaj domówiłam sobie jeszcze jedną munstead i desdemonę zastanawiaj się munstead jest znów dostępna
paulina_ns 13:53, 23 maj 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Mam tez orliki niebieskie, sadzonki dostałam od dziewczyny z O. w tamtym roku, w tym roku jest czad, pięknie kwitną.
Też lubie niebieski i nawet nie wiedziałam, że mam tyle niebieskich kwiatów irysy syberyjskie, orliki, powojnik, niezapominajki i brunery jeszcze też kwitną chyba od miesiąca albo i dłużej, no i teraz trzykrotka zaczyna .

Daria no to trochę niebieskiego koloru Ci się nazbierało, wszystko zapisuje i później dokształcę się ja w bylinach kompletnie nie kumata jestem
Catalinasdiary 15:36, 23 maj 2018

A gdzie zamawialaś?
paulina_ns napisał(a)

Kamilka jakaś taka niezdecydowana jesteś ja dzisiaj domówiłam sobie jeszcze jedną munstead i desdemonę zastanawiaj się munstead jest znów dostępna
paulina_ns 15:42, 23 maj 2018

Catalinasdiary napisał(a)
A gdzie zamawialaś?

Zastanawiałam się pomiędzy floribundą, a rosarium, ostatecznie zamówiłam w f ostatnio mieli pustki teraz róż przybyło
Catalinasdiary 15:44, 23 maj 2018

Właśnie sobie sprawdziłam i stwierdzam, że wolę wybierać z mniej znanych i starszych odmian bo te nowe są niestety drogie.
paulina_ns napisał(a)

Zastanawiałam się pomiędzy floribundą, a rosarium, ostatecznie zamówiłam w f ostatnio mieli pustki teraz róż przybyło
paulina_ns 16:52, 23 maj 2018

Catalinasdiary napisał(a)
Właśnie sobie sprawdziłam i stwierdzam, że wolę wybierać z mniej znanych i starszych odmian bo te nowe są niestety drogie.

No ceny niskie niestety nie są, ale sadzonki przychodzą ładne no nie licząc wiadomo te z odkrytym korzeniem.
jolka 21:49, 23 maj 2018

paulina_ns napisał(a)
Jolu w imieniu pastelki dziękuję, idę do Ciebie mam nadzieję,że będzie zdjęcie munstead no teraz to i ja na bodziszkiem zaczęłam się zastanawiać

Munstead jutro obfocę, a jak gdzieś trafisz na bodiszki to mi mów.
Widzę, że róże zamówiłaś Będzie się działo