Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 22:11, 24 maj 2018

Kocimiętka, przywrotnik, podoba mi się to połączenie i powoli otwierający się kwiat piwoni

I póki co tyle kolorów u mnie
nicol21 22:13, 24 maj 2018

Masz przestrzen to śmiało powinnaś poszerzać rabaty
Takie dziecko to prawdziwy skarb
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
paulina_ns 22:19, 24 maj 2018

mrokasia napisał(a)
Wow, ale kancik!!! Super to wygląda .
Bodziszek za 2 zł? Mogę pożyczać Twojego syna na zakupy???

Dziękuję Kasiu no za 2 zł, ale on taki kochany był chodził po tej szkółce szukał kwiatuszka dla mnie i co najlepsze sam pośród tych wszystkich bylin znalazł bodziszka, tylko różowego, powiedziałam mu,że mama bardziej lubi niebieski kolor no to poszedł z Panią i dała mu niebieskiego Hihi jakbym wiedziała,że Pani mu po tyle sprzeda to bym powiedziała,że mama lubi dużo niebieskich kwoatuszków Hihi
paulina_ns 22:20, 24 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Kanciki pierwsza klasa

Dzięki Wiolu
paulina_ns 22:26, 24 maj 2018

nicol21 napisał(a)
Masz przestrzen to śmiało powinnaś poszerzać rabaty
Takie dziecko to prawdziwy skarb

Przypuszczam,że przy następnych kancikach pewnie znów poszerze tylko u mnie trawki są jako ostatnie piętro i za bardzo nie mam już co przed nie dawać

Oj tak skarb, skarb, 5 latki są kochane, buzie im się nie zamykają, milion pytań mają, a jeszcze mój młodszy taki opiekuńczy jest, codziennie ze mną podlewa cały ogród, 8 latka już się nie doprosze, buntuje się i ma ważniejsze rzeczy na głowie a 2 letnia córeczka chodzi znów i skubie mi liście z róż, dzisiaj mi całego orlika zerwała no cóż nie zostaje mi nic innego jak oczy przymykać
Kasia_CS 22:27, 24 maj 2018

Oj jak ładnie ostro z kancikiem Kadry super - i jest moje ukochane połączenie seslerii z szałwią
Magleska 22:34, 24 maj 2018

kanciki Ci wyszły eleganckie ....śliczne kadry
a i synek słodziak .....ech czemu mój tak szybko urósł kiedyś też zrywał mi kwiaty ....
Buziaki

Mirka 22:45, 24 maj 2018

Paulinko ty masz brązowe trawki. Powiedz mi czy je wiosną tniesz?
Catalinasdiary 23:11, 24 maj 2018

Serio serio polecam, mi się taka podoba. Ładnie się przewiesza.
paulina_ns napisał(a)

1 m? Poważnie? To da się ją prowadzić tak nisko? Moja Ciocia ma ogromną, ale faktycznie ona jej nie tnie w ogóle, kusisz, kusisz ładne kolory ma i w sumie dla takiego metrowego krzaczka jestem w stanie poświęcić jeszcze kawałek trawnika
paulina_ns 06:23, 25 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
Oj jak ładnie ostro z kancikiem Kadry super - i jest moje ukochane połączenie seslerii z szałwią

Dziękuję Kasiu oj było pracy z kancikami, ale efekt mi się podoba, to jednak taka kropka nad i w ogrodzie

Sesleria z szałwią wygląda super, dzisiaj mają jeszcze przyjść zamówione róże