Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

jolanka 15:41, 27 maj 2018

Też ja miałam, była piękna dwa lata. Teraz zostały suszki a po pociągnięciu wychodzi wszystko
Na targach kupiłam też taką wysoką, ale nazwy nie pamiętam, też chyba nic z niej nie będzie. Trudno, pewnie kupię jeszcze raz.
Margerytka40 18:17, 27 maj 2018

Ślicznie Ci wszystko rośnie ,róże piękne. Też w przyszłym roku będę zamawiać
paulina_ns 19:13, 27 maj 2018

jolanka napisał(a)
Też ja miałam, była piękna dwa lata. Teraz zostały suszki a po pociągnięciu wychodzi wszystko
Na targach kupiłam też taką wysoką, ale nazwy nie pamiętam, też chyba nic z niej nie będzie. Trudno, pewnie kupię jeszcze raz.

No to faktycznie coś musi jej u Ciebie nie pasować, a na jakim stanowisku ją masz? Moja ma prawie cały dzień słońce kupiłam maleńkie sadzonki, a teraz potwór się z niej zrobił lubię ją za to,że jest tak bezproblemowa, wiosną tylko delikatnie ścinam jej końcówki.
paulina_ns 19:17, 27 maj 2018

Margerytka40 napisał(a)
Ślicznie Ci wszystko rośnie ,róże piękne. Też w przyszłym roku będę zamawiać

Asiu co do róż, w tym roku wyjątkowo testują moją cierpliwość na prawie każdej mszyce, na początku wiosny siedziały w nich jakieś robale, teraz zielone gąsienice obgryzły lavender liście no i w sumie zawsze coś z nimi, ale jak je nie kochać? jak dla mnie bez nich ogród to nie ogród, jak już zakwitają złość na nie mi przechodzi
ryska 21:23, 27 maj 2018

Mam takie same wnioski w sprawie róż, wyrzuciłam tyle uszkodzonych pędów przez bruzdownicę ale i tak zachwycam się każdym kwiatkiem
Śliczny masz ogród. Zaglądam po cichu i podziwiam postępy.
basia3012 00:43, 28 maj 2018

Dzięki Paulinko za odpowiedż. Już Miskanty wsadzone i Hameln też. Jutro poszukam miejsca na pozostałe.
Cudna róża, dziękuję . Masz piękne kwiaty. A ta pelargonia naprawdę ładna. Pozdrawiam.
paulina_ns 13:45, 29 maj 2018

ryska napisał(a)
Mam takie same wnioski w sprawie róż, wyrzuciłam tyle uszkodzonych pędów przez bruzdownicę ale i tak zachwycam się każdym kwiatkiem

Renatko no bo je nie da się nie kochać nie są idealne,ale i tak warto je mieć
paulina_ns 13:48, 29 maj 2018

ryska napisał(a)

Basiu będziesz na pewno zadowolona niech zdrowo rosną u mnie na razie przestój ogrodowy, dzisiaj kupiliśmy dzieciom domek ogrodowy,czeka na złożenie i pomalowanie, niech mają też coś uciechy z tego ogrodu jedyny problem to gdzie go dać
Kawa 13:49, 29 maj 2018

Paula macham
lavender śliczna ciekawe czy u mnie tym jednym pączkiem zakwitnie?

za pelargoniami nie przepadam a bratki w skrzyniach jeszcze ładne mam
paulina_ns 14:13, 29 maj 2018

Kawa napisał(a)
Paula macham
lavender śliczna ciekawe czy u mnie tym jednym pączkiem zakwitnie?

za pelargoniami nie przepadam a bratki w skrzyniach jeszcze ładne mam

Kamiś odmachowuję gorąco nie? A Ty masz lavender???? Uuuuu to ja coś nie w temacie jestem

Mi też pelargonie się już znudziły, co roku je mam, no ale jakoś nie mam pomysłu na inne kwiaty