Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 15:38, 07 cze 2018

Roocika napisał(a)

Dziękuję Asiu, oczywiście mistrz drugiego planu musiał być
paulina_ns 15:40, 07 cze 2018

anbu napisał(a)
Najładniejszy kfffiatuszek jest jednak na ostatnim zdjęciu

Aniu oczywiście moja mała pomocnica, codziennie chodzi ze mną do ogrodu ja coś robię, ona chodzi i skubie wszystko co jej do rączek wpadnie
paulina_ns 15:43, 07 cze 2018

frezja napisał(a)
Rabata z kołem fajnie wkomponowała się do reszty. Chodzi za mną też kolista, ale dużo mniejsza. Teraz szukam drzewka; jakie u Ciebie ? u mnie raczej coś niedużego.

Ewka u mnie w kole wiąz, mam w planach ciąć go tak żeby mi róże nie zacienił, ale co z tego wyjdzie zobaczymy u mnie koło musiało być takiej wielkości, jakby było za małe zginęło by w tej trawie zawsze to mniej koszenia .
paulina_ns 15:46, 07 cze 2018

sarenka napisał(a)
Ale masz.ladnie!!
Kończę myć okna i lecę działać,żeby i u mnie coraz lepiej było

Megi szalona kobieto, myjesz okna w taki upał? co Ty chcesz od swojego ogrodu, ja co jestem u Ciebie podziwiam ale my ogrodniczki już tak chyba mamy,że nie do końca potrafimy docenić własnego ogrodu, ja mam dni,że pozmieniałabym najchętniej wszystko, a są takie dni,że stwierdzam,że jednak nie jest tak źle, chociaż do perfekcji duuuużo mu jeszcze brakuje
asiak 16:21, 07 cze 2018

Kolista rabata super wyszła U mnie przetaczniki zagłuszyły róże Sadziłam maciupkie, wydawało się, że sporo miejsca im zostawiłam. Porosły ponad róże. Muszę je przesadzić
Prześliczne różyczki
asiak 16:22, 07 cze 2018

Zapomniałam napisać, że pomocnica przesłodka
sarenka 16:41, 07 cze 2018

paulina_ns napisał(a)

Megi szalona kobieto, myjesz okna w taki upał? co Ty chcesz od swojego ogrodu, ja co jestem u Ciebie podziwiam ale my ogrodniczki już tak chyba mamy,że nie do końca potrafimy docenić własnego ogrodu, ja mam dni,że pozmieniałabym najchętniej wszystko, a są takie dni,że stwierdzam,że jednak nie jest tak źle, chociaż do perfekcji duuuużo mu jeszcze brakuje

Jaki upał? U nas ciepło, ale na pewno nie upał na szczęście! Gorzej że mam.migrene i najchętniej bym się położyła.

Mam miejsce,gdzie został skuty chodnik i to muszę zagospodarowac bo to taka rabata będzie jakby wizytowa Mężazę przekonać jak szeroka ta rabata ma być itd
sarenka 16:42, 07 cze 2018

Córcia na zdjęciu to ta najmłodsza? Ona w sierpniu 2 latka będzie miała ? Dobrze pamiętam? Moja pomocnica młodsza tatusiowi wlasnie pomaga
Wiolka5_7 16:42, 07 cze 2018

Ślicznie masz
Szerokie kadry piękne
No i pomocnica cudna

Pozdrawiam
paulina_ns 18:04, 07 cze 2018

asiak napisał(a)
Kolista rabata super wyszła U mnie przetaczniki zagłuszyły róże Sadziłam maciupkie, wydawało się, że sporo miejsca im zostawiłam. Porosły ponad róże. Muszę je przesadzić
Prześliczne różyczki

No właśnie ja też za blisko posadziłam te przetaczniki, ale skąd mogłam wiedzieć,że one takie wielkie rosną ja swoje zostawiam, fajnie przenikają się z różami, liczę,że i róże większe urosną