Ewka u mnie w kole wiąz, mam w planach ciąć go tak żeby mi róże nie zacienił, ale co z tego wyjdzie zobaczymy u mnie koło musiało być takiej wielkości, jakby było za małe zginęło by w tej trawie zawsze to mniej koszenia .
Megi szalona kobieto, myjesz okna w taki upał? co Ty chcesz od swojego ogrodu, ja co jestem u Ciebie podziwiam ale my ogrodniczki już tak chyba mamy,że nie do końca potrafimy docenić własnego ogrodu, ja mam dni,że pozmieniałabym najchętniej wszystko, a są takie dni,że stwierdzam,że jednak nie jest tak źle, chociaż do perfekcji duuuużo mu jeszcze brakuje
Kolista rabata super wyszła U mnie przetaczniki zagłuszyły róże Sadziłam maciupkie, wydawało się, że sporo miejsca im zostawiłam. Porosły ponad róże. Muszę je przesadzić
Prześliczne różyczki
Jaki upał? U nas ciepło, ale na pewno nie upał na szczęście! Gorzej że mam.migrene i najchętniej bym się położyła.
Mam miejsce,gdzie został skuty chodnik i to muszę zagospodarowac bo to taka rabata będzie jakby wizytowa Mężazę przekonać jak szeroka ta rabata ma być itd
No właśnie ja też za blisko posadziłam te przetaczniki, ale skąd mogłam wiedzieć,że one takie wielkie rosną ja swoje zostawiam, fajnie przenikają się z różami, liczę,że i róże większe urosną