Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

basia3012 00:31, 08 cze 2018

Jeśli mogłabym coś w tej sprawie doradzić to opcja nr 1 jest b. ładna, nowoczesna a nr 2 tradycyjna. Takie jest moje zdanie. Nr 1 można przestawiać w różne miejsca, jest mobilna a nr 2 to już wybrane na stałe miejsce i taki kącik grilowy się wtedy z tego robi.
Ja chyba wybrałabym nr 2. Lubię wytyczyć jakieś miejsca w ogrodzie z konkretnym przeznaczeniem. Robi się taki porządek. Pozdrawiam serdecznie.
kasja83 07:35, 08 cze 2018

Ale piękny domek-nie dość, że frajda dla dzieciaków-to i ozdoba.
paulina_ns 11:58, 08 cze 2018

BKosimkArt napisał(a)
Przetacznik z różą śliczny!!!
Kołowa super wyszła, ale masz ładnie! I jaki trawnik!!
Miło popatrzeć na takie fotki!

Dziękuję Basiu, z Twoimi orlikami będzie jeszcze piękniej zostawiam Ci moją jedną z ulubionych róż o pięknym zapachu, czyli Charles Austin

paulina_ns 12:01, 08 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
O takie jak ma Magleska czyli chyba nr1 a mi sie Paulinko marzy najbardziej wymurowana granitowa grilo wedzarnia z piecem do pizzy

Kasiu marzenia się w końcu po to, żeby je spełniać , kiedyś może murowany będzie jak powstanie altanka na razie też najbardziej skłaniam się nr 1. Pozdrawiam i zostawiam Ci cudną róże Chopin

paulina_ns 12:02, 08 cze 2018

MonikA napisał(a)
Pamiętam, że w sierpniu córa się pojawiła, bo to jak moja z tym ze moja rok starsza od twojej. Niech zdrowo się chowają

Dokładnie Monia najważniejsze,żeby zdrowo rosły
paulina_ns 12:05, 08 cze 2018

Magleska napisał(a)
Ślicznie u Ciebie Paulinko najmłodsza córunia słodziak
Tez mam takie chwile u siebie ,że wszystko bym pozmieniała ,a czasam mi sie podoba no cóż ......chyba tak wszystkie mamy
Rabata w kole z wiązem śliczna

Ps. Ja mam palenisko ułożone z resztek kostki brukowej .....czy ładne ,to nie wiem ,ale na nasze potrzeby wystarcza

Może my poprostu zbyt wymagające jesteśmy dziękuję za miłe słówka, u Ciebie też wszystko ślicznie rośnie no i te nowe poidełko cudne

A co do paleniska to raczej zostanie wersja nr 1 przesyłam Ci trochę zdjęć z ogrodu w ten kolejny upalny dzień

paulina_ns 12:06, 08 cze 2018

Roocika napisał(a)
Mnie się podoba opcja nr 1 i o takiej myślałam też

Asiu będzie opcja 1
paulina_ns 12:08, 08 cze 2018

basia3012 napisał(a)
Jeśli mogłabym coś w tej sprawie doradzić to opcja nr 1 jest b. ładna, nowoczesna a nr 2 tradycyjna. Takie jest moje zdanie. Nr 1 można przestawiać w różne miejsca, jest mobilna a nr 2 to już wybrane na stałe miejsce i taki kącik grilowy się wtedy z tego robi.
Ja chyba wybrałabym nr 2. Lubię wytyczyć jakieś miejsca w ogrodzie z konkretnym przeznaczeniem. Robi się taki porządek. Pozdrawiam serdecznie.

Basiu oczywiście,że możesz doradzać, dla mnie każdy Wasz głos jest tak samo ważny no właśnie ja postawie na opcję bardziej mobilną, głównie ze względu na to,że kiedyś ma powstać altanka i ma być w niej murowany grill, więc pranie palenisko wtedy będzie już zbędne, chociaż murowane bardzooo mi się podoba
paulina_ns 12:09, 08 cze 2018

kasja83 napisał(a)
Ale piękny domek-nie dość, że frajda dla dzieciaków-to i ozdoba.

Dziękuję Kasiu, faktycznie pięknie wkomponował się w ogród
paulina_ns 12:11, 08 cze 2018

Strasznie zaskoczyły mnie w tym roku vanilki są już większe od limek, ciekawa jestem, czy nie będą uginaly im się gałązki pod ciężarem kwiatów?

I ogólne widoczki, których nie pokazałam wczoraj