Witaj Paulinka w niedzielny poranek Dawno nie pisałam, ale w miarę jestem na bieżąco Zacznę od pochwalenie domku dla maluchów, śliczny jest i idealnie Ci się wkomponował w ogródek. Palenisko też się super zapowiada. Obejrzałam przegląd róż, śliczna jest ta Twoja lavender. Myślę, czy też bym jej nie chciała.. jakbyś coś zmawiała z F. to daj znać, a jakbym ja się zdecydowała to też Ci napiszę. Powoli dojrzewam do wywalenia wrzosów, więc.. wiesz, będzie miejsce na coś nowego
Iwonka szczerze mogę polecić Ci tą róże, jest cudowna!! Prawie wszystkie moje róże mają mszyce lub inne dziadostwa, a ona zdrowiutka ( jedynie zielone gąsienice sobie ją upatrzyly i jej liście pozjadały), długo kwitnie, no a kolor niesamowity
Hej Jolu właśnie byłam u Ciebie no i co mogę napisać znów tylko " wow "!! U mnie artemis też cała zapączkowana i urosła w tym roku wielka, ale póki co otworzył się jej na razie jeden kwiat mszyce ją dopadły, wczoraj polałam jej po liściach gnojowką z pokrzyw, ale na razie żadnej poprawy nie zauważyłam a co do zamówienia, będę chciała zamówić kilka róż w tym tygodniu, to daj znać jakie chcesz różyczki i złożę zamówienie