Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 09:07, 23 cze 2018

Zana napisał(a)
Paulinko a na zdjęciach do LI czy LFC? Bardziej mi wygląda na LFC. Śliczna jest u Ciebie.

Anusia to LI, LFC mam na środku i 1 szt, a LI dwie i głównie dla tego je odróżniam
paulina_ns 09:14, 23 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Paulinka lavender naprawde super weeding piano tez a co do edenki ja tez czekam pierwszy raz na otwarcie paczkow i zobaczymy czy i mnie zachwyci bo ascot zachwycil mnie a tez jest u mnie mlodziutki

Kasiu co do weeding piano mam trochę mieszane uczucia, ładny zwarty krzak z niej, ale kwiaty nie są moim nr 1 a co do eden no sama jestem jej bardzo ciekawa, bardzo dobrą ma opinie w internecie, więc zobaczymy,

BKosimkArt 09:32, 23 cze 2018

Świetne kadry!
Zachwyciła mnie róża William, piękny kształt kwiatu ma.
Iwona100 09:47, 23 cze 2018

Ja chciałam kupić Pashminę ,ale nigdzie jej nie ma .Trzeba czekać do jesieni i kupić z gołym korzeniem. Nie wiem czy ona jest teraz tak popularna i rozchwytywana? Ma dobre opinie. Co Ty o niej sądzisz i z jaką niską różą można ją skomponować?
Kasiolaaa 09:52, 23 cze 2018

Tez jestem ciekawa pashminy no moje chciejstwo od dawna no zobaczymy co to u ciebie sie wykluje kochana
paulina_ns 11:17, 23 cze 2018

BKosimkArt napisał(a)
Świetne kadry!
Zachwyciła mnie róża William, piękny kształt kwiatu ma.

Dzięki Basiu co do Williama pięknie też pachnie, szkoda tylko,że przyszedł taki maleńki krzak, ale urośnie
paulina_ns 11:24, 23 cze 2018

Iwona100 napisał(a)
Ja chciałam kupić Pashminę ,ale nigdzie jej nie ma .Trzeba czekać do jesieni i kupić z gołym korzeniem. Nie wiem czy ona jest teraz tak popularna i rozchwytywana? Ma dobre opinie. Co Ty o niej sądzisz i z jaką niską różą można ją skomponować?

Iwonko wcale się nie dziwię,że ciężko ją dostać to na prawdę piękna i zdrowa róża. Trochę żałuję,że ją wiosną przesadziłam mocno to odchorowała, a ładny krzak z niej już był. Pashmina jest dosyć niską różą, więc ja bym ją dała w takim miejscu,żeby była " gwiazdą " widoczną z daleka i nie dosadzałabym jej żadnej towarzyszki to zdjęcia z poprzedniego sezonu eh cudna jest

Zana 11:40, 23 cze 2018

Nawet nie wiesz jak się cieszę, że LI tak Ci się podoba.
paulina_ns 12:04, 23 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Tez jestem ciekawa pashminy no moje chciejstwo od dawna no zobaczymy co to u ciebie sie wykluje kochana

Kasiu pashmina jest śliczna, mi się marzy jeszcze herzogin Christiana,ale trochę jej cena jest wygórowana, ale z drugiej strony, chyba cena adekwatna do jej piękna
paulina_ns 12:07, 23 cze 2018

Zana napisał(a)
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że LI tak Ci się podoba.

Anulka podoba mi się i to bardzo tak samo carex Montana no i mam nadzieję,że z minervy będę też zadowolona - wszystkich tych roślin jesteś przecież matką chrzestną .