Kasiu co do weeding piano mam trochę mieszane uczucia, ładny zwarty krzak z niej, ale kwiaty nie są moim nr 1 a co do eden no sama jestem jej bardzo ciekawa, bardzo dobrą ma opinie w internecie, więc zobaczymy,
Ja chciałam kupić Pashminę ,ale nigdzie jej nie ma .Trzeba czekać do jesieni i kupić z gołym korzeniem. Nie wiem czy ona jest teraz tak popularna i rozchwytywana? Ma dobre opinie. Co Ty o niej sądzisz i z jaką niską różą można ją skomponować?
Iwonko wcale się nie dziwię,że ciężko ją dostać to na prawdę piękna i zdrowa róża. Trochę żałuję,że ją wiosną przesadziłam mocno to odchorowała, a ładny krzak z niej już był. Pashmina jest dosyć niską różą, więc ja bym ją dała w takim miejscu,żeby była " gwiazdą " widoczną z daleka i nie dosadzałabym jej żadnej towarzyszki to zdjęcia z poprzedniego sezonu eh cudna jest
Kasiu pashmina jest śliczna, mi się marzy jeszcze herzogin Christiana,ale trochę jej cena jest wygórowana, ale z drugiej strony, chyba cena adekwatna do jej piękna
Anulka podoba mi się i to bardzo tak samo carex Montana no i mam nadzieję,że z minervy będę też zadowolona - wszystkich tych roślin jesteś przecież matką chrzestną .