Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

AnnaCh 22:52, 18 lip 2018

U mnie leje już tydzień, nie wsiąka nawet
Wczoraj nad ranem było apogeum, myślałam, że do pracy nie dojadę, miejscami woda do połowy kół.
paulina_ns 22:53, 18 lip 2018

MirellaB napisał(a)

Bardzo chce mi się napisać "a nie mówiłam" hi hi - kolor w ogrodzie musi być Ja też dokupuję jeżówki - dzisiaj kupiłam, ale tylko jedną sztukę

Donica z rojnikami jest ok

Dzięki Mirelka za opinię no właśnie, a nie mówiłaś no ja właśnie szukam i szukam jeżówek, ale u nas w sumie w kółko te same, ale zawsze jakieś tam przytargam, dzisiaj widziałam piękne pomarańczowe, ale wstrzymałam się z kupnem i teraz żałuję
paulina_ns 22:55, 18 lip 2018

anabuko1 napisał(a)
no proszę, jakie piękne tarasowe rojniki.
W zyciu by mi nie przyszło do głowy, aby na tarasie ieć rojniki.A ty je pięknie zaprezentowałaś .Suuper wyglądają

Aniu jak od miesiąca prawie pada deszcz to człowiek z nudów nawet i rojniki na taras wciśnie byle by sobie ulżyć i w ziemi grzebnąć hihi
paulina_ns 22:58, 18 lip 2018

AnnaCh napisał(a)
U mnie leje już tydzień, nie wsiąka nawet
Wczoraj nad ranem było apogeum, myślałam, że do pracy nie dojadę, miejscami woda do połowy kół.

No to faktycznie, u nas też już ziemia nie wsiąka wszędzie kałuże na trawie, dzisiaj jak wyskoczyłam do ogrodu na chwilkę w trampkach to po pierwszym kroku były całe mokre niby dzisiaj ostatni dzień deszczu w tym miesiącu yhy już to słyszałam nie raz
paulina_ns 23:00, 18 lip 2018

kaz742011 napisał(a)

Pasują do siebie. Musi być o.k.

Na szczęście dosyć tanie są, to w razie czego kompozycja ulegnie zmianie jakoś boję się ostatnio nowości u mnie w ogrodzie, chyba zaczęłam się za bardzo przywiązywać do każdej rośliny
lindsay80 23:06, 18 lip 2018

Świetnie wyszlo! Mam podobną donice z kombinacja roślin w domu, wstawię Ci fotkę u mnie
paulina_ns 23:25, 18 lip 2018

lindsay80 napisał(a)
Świetnie wyszlo! Mam podobną donice z kombinacja roślin w domu, wstawię Ci fotkę u mnie

Idę do Ciebie
Monia81 08:52, 19 lip 2018

Paulinko rojnikowa donica wyszła bardzo ładnie, gdzie Ty kicz widzisz to ja nie wiem to są bardzo fajne roślinki do tego typu aranżacji, same się kształtami dostosowują do otoczenia i rozrastają jak chcą pozdrawiam
paulina_ns 10:08, 19 lip 2018

Monia81 napisał(a)
Paulinko rojnikowa donica wyszła bardzo ładnie, gdzie Ty kicz widzisz to ja nie wiem to są bardzo fajne roślinki do tego typu aranżacji, same się kształtami dostosowują do otoczenia i rozrastają jak chcą pozdrawiam

Dziękuję Monia, wiesz ja ostatnio w ogóle doła ogrodowego coś złapałam. Coś mi żre liście drzew i nie mogę sobie z tym szkodnikiem poradzić a co do rojników fajnie wiedzieć,że one takie uniwersalne są i dopasują się, bo właśnie zastanawiałam się, czy nie będą miały za mało miejsca w tej doniczce. Buziaki przesyłam.
paulina_ns 10:12, 19 lip 2018

U nas deszcz nie daje wytchnienia nawet na chwilę, rośliny już wymęczone, rabaty zalane, jeżówki leżą, chyba jedynie hortensjom to pasuje wstawiam kilka zdjęć ogrodu w deszczu.

Zacznę od jeżówek uwielbiam je jak zresztą chyba tutaj większość osób