Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

kaz742011 17:47, 19 lip 2018

To faktycznie maluchy . Na metce pisało że rosną wysokie na 80-100 cm. Zobaczymy jakie moje będą. Nie mam za wiele miejsca przed nimi ale jakby miały tą wysokość co piszą to można by jeszcze z przodu coś upchnąć .
paulina_ns 17:52, 19 lip 2018

kaz742011 napisał(a)
To faktycznie maluchy . Na metce pisało że rosną wysokie na 80-100 cm. Zobaczymy jakie moje będą. Nie mam za wiele miejsca przed nimi ale jakby miały tą wysokość co piszą to można by jeszcze z przodu coś upchnąć .

No u mnie są bardzo malutkie, a to już ich 3 sezon, wiosną ścinam je bardzo nisko i takie wypierdki mi wyrastają

kaz742011 18:13, 19 lip 2018

Małe jest piękne .
paulina_ns 18:37, 19 lip 2018

kaz742011 napisał(a)
Małe jest piękne .

Akurat w tym miejscu niech będą sobie małe
Kasiolaaa 21:31, 19 lip 2018

zaradna dziewuszka jestes no to ja rok starsza jestem od ciebie i co robilzs cukinie ? ja dzisiaj ogorki kiszone robilam a za tydzieb bede robic buraczki
Iwona100 21:44, 19 lip 2018

Paula śliczne zdjęcia.
Jak duża u Ciebie rośnie Pashmina ? Zamawiam ją na jesień . I gdzie kupowałaś jeżówkę Sombrero Baya Burgundy?
paulina_ns 21:49, 19 lip 2018

Kasiolaaa napisał(a)
zaradna dziewuszka jestes no to ja rok starsza jestem od ciebie i co robilzs cukinie ? ja dzisiaj ogorki kiszone robilam a za tydzieb bede robic buraczki

Kasiu nie robiłam, kupiłam cukinie i tak siedziała, siedziała, aż w końcu zrobiłam z niej placki ogóreczki mam już zrobione no widzisz to obydwie jesteśmy młode, Ty też pięknie wszystko ogarniasz to może te nasze roczniki tak mają
paulina_ns 21:53, 19 lip 2018

Iwona100 napisał(a)
Paula śliczne zdjęcia.
Jak duża u Ciebie rośnie Pashmina ? Zamawiam ją na jesień . I gdzie kupowałaś jeżówkę Sombrero Baya Burgundy?

Iwonko co do pashminy niestety Ci nie odpowiem, w tamtym roku miała coś ok 50 cm, w tym zachciało mi się ją wiosną przesadzić i strasznie to odchorowała, wiele przez ten czas nie urosła i dopiero teraz zakwitła mi pierwszy raz. Zamawiaj, zamawiaj na pewno będziesz z niej zadowolona, szkoda tylko,że nie pachnie, ale przecież nie można mieć wszystkiego

A jeżówkę kupiłam lokalnie.
Kasiolaaa 21:53, 19 lip 2018

hihi tak myslisz moze i tak mamy chyba podobne harakterki i upodobania ja lubie gotowac robic cos dla rodziny sluchac pochwal ze cos smakowalo to mnie nakreca i motywuje wczoraj robilam fasolke szparagową w sloiki dzis ogorki kiszone 17 litrow mi wyszlo
anabuko1 10:55, 20 lip 2018

paulina_ns napisał(a)

Aniu specjalnie dla Ciebie przeszukałam wszystkie notatniki i nazwa tej jeżówki to ' sombrero baja burgundy ' cudna jest i najładniej mi się rozrosła. Powiem Ci szczerze,że jakoś nie pomyślałam,żeby jeżówki komponować z różami, pokażesz mi takie zestawienie u siebie? Za miłe słówka dziękuję

Dziękuję bardzo za nazwę jezowki. Już sobie zapisuje w notatniku.
No właśnie przy rozach moja czuje się samotnie. Róże przekwitna i nie wiadac połączenia. Do hortek to ładniej wyglądają. Chyba przesadze. Tylko teraz kwitną .To raczej to trzeba będzie zrobić jak przekwitna.