Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 19:49, 15 sie 2018

Zana napisał(a)

No a te to mnie rozwaliły. Cudowne! Czy to miśki?

A Magical Moonlight chyba się w ogóle nie przebarwiają. Pamiętam, że kiedyś o tym czytałam i sobie zapamiętałam. Też kupiłam w Pęchcinie trzy sztuki.

Aniu nie zakwitły Ci w ogóle limki? Który rok je masz? Na zdjęciu są też limelight tyle,że stoją wciąż na baczność no właśnie czytałam,że moonlight są najdłużej białe, ale o tym przekonam się dopiero w przyszłym roku pamiętasz kiedyś zastanawiałaś się jak będą pasowały do siebie róże minerva z novalis w końcu zgrały się z kwitnieniem i chociaż jeszcze malutkie krzaki razem wyglądają ślicznie dla potwierdzenia wstawiam zdjęcia

paulina_ns 19:56, 15 sie 2018

mrokasia napisał(a)
Ha, miałam w ręku Magical Moonlight, ale doszłam do wniosku że dla mnie za wysoka i kupiłam sobie Magical Mont Blanc . Też ma się podobno nie przebarwiać, zobaczymy. Ma jeden kwiat w pąku więc jest szansa, by się przekonać jeszcze w tym roku .

Kasiu piękną hortensje wybrałaś u mnie moonlight ma miejsce by być dużą, więc niech rośnie dowoli fajnie,że doczekasz się jej kwitnienia będę na bieżąco u Ciebie czekać niecierpliwie, ja swoich w tym roku się już nie doczekam, ale trudno nacieszę się innymi, które kwitną zostawiam Ci kilka pstryczków hortensji pinky winky.

paulina_ns 20:00, 15 sie 2018

jolka napisał(a)
Pięknie masz Trochę ostatnio wypadłam z ogrodowiskowych klimatów, ale nadrabiam u Ciebie. Niebieska hortensja ładnie się prezentuje. No i poidełko masz śliczne. Vanilki u mnie też popalone, za to limki szaleję Buziaki

Dzięki Joluś właśnie zauważyłam,że razem z Kamilką bardzo mało Was tutaj byłam, widziałam u Ciebie te cudowności, zostawiam Ci kilka nieco skromniejszych ujęć u mnie

Buziaki!
paulina_ns 20:02, 15 sie 2018

Dominika11 napisał(a)
i czegóż chcieć więcej

No właśnie niestety wszystko co dobre szybko mija, później przyszła okropna burza i lało cały dzień, całą noc i jeszcze poranek
paulina_ns 20:08, 15 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
OO ksiązeczka, ciasteczko... cudowny zestaw w cudownych okolicznościach przyrody w tle Nie wiem, kiedy uświadczę niestety to wcale nie chodzi nawet o brak czssu, a brak umiejętności zwykłej rekreacji z ogrodku od razu ciągnie mnie w chwasty, przycinanie..ech...

Kasiu ja w tym roku wreszcie nauczyłam się korzystać z ogrodu są dni na plewienie, a są dni i na odpoczynek, chociaż czytając książkę przyznaję się bez bicia,że musiałam ją przerwać, by usunąć jednego wielkiego chwasta, który akurat wyrósł na centralnym widoku . Hihi. Zostawiam Ci kilka ujęć lavender, trochę choruje, ale i tak jest piekna

paulina_ns 20:13, 15 sie 2018

AnnaCh napisał(a)
Kasia, mam dokładnie to samo. Ostatnio się na tym złapałam, że nie umiem korzystać z własnego ogrodu. Zaraz lecę w chaszcze Kupiłam sobie meble na taras z myślą, że posiedzę... i guzik, raz gości miałam i tyle

Aniu to najwyższa pora to zmienić masz już tak pięknie, pora trochę odpocząć, tym bardziej,że lato zawsze tak szybko mija, a później znów dni krótsze i siedzenie w domu...proszę dla Ciebie białe rozchodniki, te od Ciebie dopiero nabierają koloru, ale są już wielkie!

paulina_ns 20:16, 15 sie 2018

I pozanudzam Was jeszcze trochę

paulina_ns 20:18, 15 sie 2018

paulina_ns 20:20, 15 sie 2018

paulina_ns 20:21, 15 sie 2018