Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 15:59, 14 sie 2018

BasiaLT napisał(a)

Aniu myślę że możesz sadzić. W tym roku jest tak durnowata pogoda że wszystko pali.

Basiu ja bym jednak odpuściła nie trudno zauważyć,że klimat u nas się zmienia, kto wie jakie czeka nas lato w przyszłym roku, więc po co się denerwować u mnie oprócz vanilek póki co tfu tfu nic innego nie przypaliło dodam jeszcze,że są codziennie podlewane, a i tak w niczym to nie pomaga
paulina_ns 16:00, 14 sie 2018

Kasiolaaa napisał(a)
poidelko genialne no i tych hortensji to mi brakuje

Dzięki Kasiu, w przyszłym roku sobie wszystko odbijesz może nie masz widoku hortensji, ale za to masz widok na inne piękne rzeczy
Zana 17:09, 14 sie 2018

paulina_ns napisał(a)

Tak wygląda największa limka po tych deszczach :/

Leży, ale kwitnie. Moje leżą i prawie nie kwitną, więc nie narzekaj
Zana 17:10, 14 sie 2018

paulina_ns napisał(a)

KONIEC

No a te to mnie rozwaliły. Cudowne! Czy to miśki?

A Magical Moonlight chyba się w ogóle nie przebarwiają. Pamiętam, że kiedyś o tym czytałam i sobie zapamiętałam. Też kupiłam w Pęchcinie trzy sztuki.
mrokasia 17:22, 14 sie 2018

Ha, miałam w ręku Magical Moonlight, ale doszłam do wniosku że dla mnie za wysoka i kupiłam sobie Magical Mont Blanc . Też ma się podobno nie przebarwiać, zobaczymy. Ma jeden kwiat w pąku więc jest szansa, by się przekonać jeszcze w tym roku .
mrokasia 17:22, 14 sie 2018

Dubelek
jolka 21:05, 14 sie 2018

Pięknie masz Trochę ostatnio wypadłam z ogrodowiskowych klimatów, ale nadrabiam u Ciebie. Niebieska hortensja ładnie się prezentuje. No i poidełko masz śliczne. Vanilki u mnie też popalone, za to limki szaleję Buziaki

Dominika11 22:10, 14 sie 2018

paulina_ns napisał(a)

i czegóż chcieć więcej
Kasia_CS 23:10, 14 sie 2018

OO ksiązeczka, ciasteczko... cudowny zestaw w cudownych okolicznościach przyrody w tle Nie wiem, kiedy uświadczę niestety to wcale nie chodzi nawet o brak czssu, a brak umiejętności zwykłej rekreacji z ogrodku od razu ciągnie mnie w chwasty, przycinanie..ech...
AnnaCh 16:49, 15 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
niestety to wcale nie chodzi nawet o brak czssu, a brak umiejętności zwykłej rekreacji z ogrodku od razu ciągnie mnie w chwasty, przycinanie..ech...
Kasia, mam dokładnie to samo. Ostatnio się na tym złapałam, że nie umiem korzystać z własnego ogrodu. Zaraz lecę w chaszcze Kupiłam sobie meble na taras z myślą, że posiedzę... i guzik, raz gości miałam i tyle