Dadzą radę pod warunkiem, że ziemia nie wyschnie i pilnuj gdyby padało, żeby grzyba nie złapały. Dekoracja piękna chociaż mocno jesiennaAle też już takie mam
Zajączek też fajny tylko mega szybki, kiedyś wszedł za ogrodzenie i pies zaczął go gonić daleko za nim został daj znać jak się czegoś dowiesz na temat jeżyka może napiszę do fundacji, która zajmuje się adopcją jeżów i coś doradzą
A co do dichondry to tak głównie z ciekawości zadzwoniłam,żeby zorientować się w temacie, wiosną na pewno będę chciała ją kupić, strasznie mi się podoba z tego co czytałam takie delikatne przymrozki nie są jej jeszcze straszne, także myślę,że jeszcze trochę się nią nacieszysz, a ja razem z Tobą jak zdjęcia wrzucisz .
Dekoracje piękne Paulinko a na domki dla jeżów jest dużo pomysłów w internecie, szybko można samemu zrobić... u mnie takiego osobnika nie ma, ale chętnie bym takiego w ogrodzie chciała mieć buziaki
A zapomniałam napisać u mnie koleżanka miała takie budy jak dla piesków zrobione, tylko że to były budy dla kotów, które do niej przychodziły i w jednej z nich jeżyk sobie zrobił noclegownię, kota nie chciał wpuścić
Heh no tak zajął miejscówkę i co mu kot zrobi ja musze domek umieścić w takim miejscu, żeby psy do niego nie docierały one w sumie tak jeża obwąchują tylko i odchodzą, jedynie mniejszy czasem zaszczeka, ale go przeganiam,żeby jeża nie stresować
Hej Paulinka, po dłuższej przerwie zrobiłam sobie dzisiaj w ramach relaksu w pracy spacerek nadrabiający po Twoim wątku. No i przede wszystkim to zazdroszczę Ci jeża! Ja marzę o tym, żeby jakiś jeżyk zamieszkał u mnie, nawet jednego wałęsającego się po drodze przytargaliśmy dwa lata temu do ogrodu, ale niestety bardzo szybko się wyniósł.
A poza tym u Ciebie jak zwykle pięknie. Minerva daje nieźle czadu