Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

sylwia_slomc... 14:58, 27 sie 2018

paulina_ns napisał(a)

W tamtym roku sadziłam w grudniu w tym planuję zdecydowanie wcześniej pewnie pod koniec września posadzę jak będzie ładna pogoda.

Ja tak w grudniu po Świętach przez dwa lata sadziłam świerki
paulina_ns 15:33, 27 sie 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja tak w grudniu po Świętach przez dwa lata sadziłam świerki

No i da się da tulipany też wszystkie zakwitły jedyny minus,że ręce zamarzały nawet w rękawiczkach
mrokasia 16:02, 27 sie 2018

Dziewczyno!!! W grudniu???
W grudniu to ja śpię ogrodowym snem zimowym... .
jolanka 16:05, 27 sie 2018

Oj tam, oj tam, ja znalazłam cebule tulipanów w garażu dopieo teraz, te z ub roku W grudniu dzień krótki, sąsiedzi nie zobaczą co się sadzi
paulina_ns 17:31, 27 sie 2018

mrokasia napisał(a)
Dziewczyno!!! W grudniu???
W grudniu to ja śpię ogrodowym snem zimowym... .

No tak Kasia wyszło jakoś nie mogłam się zebrać w sobie i do grudnia zeszło dwa dni sadziłam, a mąż tylko jak wchodziłam do domu gorącą herbatę mi robił, wypiłam i szłam dalej, ale w tym roku już taka goopia nie będę i pod koniec września posadze wszystko
paulina_ns 17:45, 27 sie 2018

jolanka napisał(a)
Oj tam, oj tam, ja znalazłam cebule tulipanów w garażu dopieo teraz, te z ub roku W grudniu dzień krótki, sąsiedzi nie zobaczą co się sadzi

Hihi no u mnie akurat widzieli jak sadziłam stali i patrzyli co można robić w grudniu w ogrodzie

No widzisz to masz cebulki na ten rok
Kasiolaaa 18:58, 27 sie 2018

ja tez mam synka Dawidka i ma 4 latka i tez juz idzie zachwile do szkoly w Holandii zakupki super zobacz jakie ja kupilam ale tylko dwie opakowki bo oczywiscie jak sie spodobaly to juz nie bylo wiecej eh....
Kasia_CS 12:34, 28 sie 2018

ja za sadzenie tulipanow chyba w listopadzie się zabiorę - zwykle tak robiłam ciekawa jestem, czy jeszcze na jakieś się skuszę, czy na tym poprzestanę co kupiłam - mam do posadzenia sporo, bo wykopałam prawie wszystkie tulipki jakie miałam...ups
Monia81 12:44, 28 sie 2018

Mi też już oko leciało na cebulki jak byłam na zakupach, ale w tym roku nic nie kupuję, ćwiczę swoją silną wolę muszę najpierw pokończyć u siebie rabaty, to wtedy cebulowe w większych ilościach się pojawią, bo wnerwia mnie później jak kwitną a ja chcę coś przesadzić i stoję z robotą, tak wiec mam na nie focha w tym roku... będę u Was podziwiać, ale fajne kupiłaś pozdrawiam
paulina_ns 16:26, 28 sie 2018

Kasiolaaa napisał(a)
ja tez mam synka Dawidka i ma 4 latka i tez juz idzie zachwile do szkoly w Holandii zakupki super zobacz jakie ja kupilam ale tylko dwie opakowki bo oczywiscie jak sie spodobaly to juz nie bylo wiecej eh....

No to mój trochę starszy teraz pójdzie do 2 klasy podstawówki młodszy też idzie, ale do 0 i dzisiaj w końcu wybrałam się z nimi na zakupy książki kupione, wyprawka skompletowana, a mój portfel dużo chudszy

Widziałam Kasiu u Ciebie tulipany tylko śladu po sobie nie zostawiłam