Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

BasiaLT 09:04, 29 sie 2018

Jejku... jakie cudności.. puchate jak deserki z bitą śmietaną
zoja 09:07, 29 sie 2018

cudny jeżyk
paulina_ns 12:07, 29 sie 2018

anabuko1 napisał(a)

Cuudny widoczek.
A ten karmik tak wysoko .oj. a kto tak ptaszki karmi ??
Ale fajnego gościa jeżyka masz

Tak, Aniu ten karmnik jest dosyć wysoko, jak go kupiłam nie miałam gdzie go postawić i mąż wykombinował takie coś

Jeżyk faktycznie superancki jest
paulina_ns 12:12, 29 sie 2018

gosika67 napisał(a)
To miałaś szczęście zrobić fotkę , jak smacznie śpi.Rozchodniki białe muszę jeszcze kiedyś kupić, ładnie się prezentują no i oczywiście pochwała dla hortensji.Widzę też to co lubię przetaczniki, ładna fotka wszystkie rośliny ujęte.

Gosiu nieźle się przy tym zdjęciu namęczyłam, mój aparat zdjęć po ciemku nie robi, więc musiałam wziąść lampkę solarną,żeby podświecić, no i przy tym przedrzeć się przez kłującego berberysa, ale udało się

Rozchodniki białe są śliczne, takie delikatne koniecznie nabywaj

Przetaczników na tym zdjęciu nie ma, to różowa szałwia
paulina_ns 12:13, 29 sie 2018

olga80 napisał(a)
Widoki ogrodowe coraz piękniejsze

Dziękuję Teresko
paulina_ns 12:16, 29 sie 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Paulinka jezus sliczniuchny niech spi biedulek a te hortki to mega niewiem czemu u mnie nie byly tak obfite no niewiem jak w tym roku ale u ciebie malo lisci a kwiat na kwieciu rewelkaaaaa no i te kamyczki przy tarasie pieknie to wyglada tesciowa niech zazdrosci tobie zd masz taki ogrod ladny troje dzieci mlode malzenstwo a jakie gospodarne podziwiam was

Dziękuję Kasiu :* jeżyk długo nie pospał poszedł niedługo potem coś zjeść i mam nadzieję,że trafił na pędraka .

Hortensje faktycznie w tym roku ładnie zakwitły i nawet pomimo tych afrykańskich temperatur nie zostały przypalone, no trochę vanilki

A co do teściowej ostatnio jak była stwierdziła,że ślicznie jest i że obrotną ma synową
paulina_ns 12:19, 29 sie 2018

sarenka napisał(a)

Sporo tulipanów będziesz miała w tym roku do sadzenia? Ja nie wiem czy kupię jakieś bo mam już wystarczająco ale za to marzą mi się czosnku ...różowe,białe, fioletowe.... W internecie zamówię

Megi ja czosnków w tym roku nie kupuje, liczę,że zakwitną te z poprzedniego roku i obym się nie rozczarowała a tulipanów nigdy za wiele, przynajmniej będzie się coś działo wiosną
paulina_ns 12:19, 29 sie 2018

sarenka napisał(a)
Paulina,co to za hortensja na tym ostatnim zdjęciu??
Jeżyk słodziutki! U nas też chyba jest, o ile się nie wyprowadził, ale tyle u nas ślimaków, że może został
Ps. Dawno nie zaglądałam do Ciebie i tym bardziej widzę, że zmiany w ogrodzie są duuze ślicznie masz

To limki

Kasia_CS 12:21, 29 sie 2018

paulina_ns napisał(a)

A co do teściowej ostatnio jak była stwierdziła,że ślicznie jest i że obrotną ma synową

Miłe to bardzo!! Ja w sumie też dostaje komplementy od mojej, bo sama zaczęłam jej doradzać ogrodowo, mimo, że ona dużo dłużej swój ogród posiada i zadowolona z porad - zwłaszcza odnośnie hortki bukietowej, bo u niej od roku w ogródku to nowość - sama jej przycinałam i była przerażona, że tak ogołociłam krzak, a teraz oczy ze zdumienia przeciera jakie kwiatostany puściła

No i komplementy kulinarne, cukiernicze też dostaje

Fajnie jest mieć zadowoloną z synowej teściową
paulina_ns 12:23, 29 sie 2018

BasiaLT napisał(a)

Jejku... jakie cudności.. puchate jak deserki z bitą śmietaną

Basiu, ale masz pyszne skojarzenia hihi faktycznie tak wyglądają