Cześć Anulka, no jakoś jeżykowi się u nas spodobało, chociaż jestem zdziwiona nie mam żadnych takich kryjówek, które one lubią no i dwa psy, a jednak przywędrował .
Minervą jestem zachwycona jest cudowna ! no i ten jej śliczny zapach ideał muszę częściej inspirować się roślinami jakie masz w ogrodzie, masz świetny gust .
No wiesz, aż się zarumieniłam. Cieszę się niezmiernie, że się nie zawiodłaś na "moich" różach. U Ciebie zdecydowanie dorodniej rosną. Swoje Novalisy i Minervę będę wiosną przesadzać, jak się nie rozkręcą, to chyba będę się stopniowo żegnać z różami. Zobaczymy.
Kasiu minerve kupuj i się nawet nie zastanawiaj u mnie jej to dopiero pierwszy sezon, śliczny krzak urósł, teraz to jej drugie kwitnienie, pierwsze miała dosyć skąpe dwa kwiaty, ale teraz zaszalała . Cudownie pachnie,kwiaty utrzymują się dosyć długo no ideał różany
Anulka żegnać się z różami? no coś Ty, róże do 3 sezonów się rozkręcają. No u mnie widać,że jest im dobrze niektóre mają w ciągu sezonu bardzo duże przyrosty tylko denerwują mnie te ich choroby :/.