Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 20:52, 29 sie 2018

Kawa napisał(a)
hej Paula
pięknie masz
kurde
u mnie jakies te rośliny zmęczone
u Ciebie cudo!!!

hortense mega (nie ta przelana )

język cudniasty no i ogólnie szał!

Dzięki Kamiś Ty też nie masz na co narzekać, widziałam widoczki u Ciebie mam nadzieję, że już będziesz obecna cały czas, stęskniłam się
paulina_ns 20:58, 29 sie 2018

Zana napisał(a)
Hej Paulinka, po dłuższej przerwie zrobiłam sobie dzisiaj w ramach relaksu w pracy spacerek nadrabiający po Twoim wątku. No i przede wszystkim to zazdroszczę Ci jeża! Ja marzę o tym, żeby jakiś jeżyk zamieszkał u mnie, nawet jednego wałęsającego się po drodze przytargaliśmy dwa lata temu do ogrodu, ale niestety bardzo szybko się wyniósł.
A poza tym u Ciebie jak zwykle pięknie. Minerva daje nieźle czadu

Cześć Anulka, no jakoś jeżykowi się u nas spodobało, chociaż jestem zdziwiona nie mam żadnych takich kryjówek, które one lubią no i dwa psy, a jednak przywędrował .

Minervą jestem zachwycona jest cudowna ! no i ten jej śliczny zapach ideał muszę częściej inspirować się roślinami jakie masz w ogrodzie, masz świetny gust .

paulina_ns 20:59, 29 sie 2018

Trochę wytchnienia....dobranoc wszystkim

Kasia_CS 23:15, 29 sie 2018

Poproszę o jakieś info o Minervie, realne wymiary, powtarzanie kwitnienia? Kusicie
Zana 23:28, 29 sie 2018

paulina_ns napisał(a)

Minervą jestem zachwycona jest cudowna ! no i ten jej śliczny zapach ideał muszę częściej inspirować się roślinami jakie masz w ogrodzie, masz świetny gust .

No wiesz, aż się zarumieniłam. Cieszę się niezmiernie, że się nie zawiodłaś na "moich" różach. U Ciebie zdecydowanie dorodniej rosną. Swoje Novalisy i Minervę będę wiosną przesadzać, jak się nie rozkręcą, to chyba będę się stopniowo żegnać z różami. Zobaczymy.
zoja 07:01, 30 sie 2018

Piekne masz te dekoracje
U mnie w donicach jeszcze kwitna petunie
Kawa 09:20, 30 sie 2018

tą minervą kusisz Paula
latarenki boskie
paulina_ns 12:11, 30 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
Poproszę o jakieś info o Minervie, realne wymiary, powtarzanie kwitnienia? Kusicie

Kasiu minerve kupuj i się nawet nie zastanawiaj u mnie jej to dopiero pierwszy sezon, śliczny krzak urósł, teraz to jej drugie kwitnienie, pierwsze miała dosyć skąpe dwa kwiaty, ale teraz zaszalała . Cudownie pachnie,kwiaty utrzymują się dosyć długo no ideał różany
paulina_ns 12:14, 30 sie 2018

Zana napisał(a)

No wiesz, aż się zarumieniłam. Cieszę się niezmiernie, że się nie zawiodłaś na "moich" różach. U Ciebie zdecydowanie dorodniej rosną. Swoje Novalisy i Minervę będę wiosną przesadzać, jak się nie rozkręcą, to chyba będę się stopniowo żegnać z różami. Zobaczymy.

Anulka żegnać się z różami? no coś Ty, róże do 3 sezonów się rozkręcają. No u mnie widać,że jest im dobrze niektóre mają w ciągu sezonu bardzo duże przyrosty tylko denerwują mnie te ich choroby :/.
paulina_ns 12:18, 30 sie 2018

zoja napisał(a)
Piekne masz te dekoracje
U mnie w donicach jeszcze kwitna petunie

Dziękuję odmieniło mi się chociaż trochę na rabatach już mam taki ścisk,że nie mam gdzie sadzić to chociaż donice mi zostały