U mnie też sos robiony, żadne słoiki czy torebki
Robię smaczne placki z płatków owsianych i bananów, mogę podesłać Ci linka do przepisu. I brokułowe placuszki im smakują.
No właśnie to ogarnianie domu zajmuje tyle czasu, że starszą zdąży lekcje skończyć
Częściowo zrealizowałam, a na dodatek już czuję, że katar bedzie i jutro już nic nie zrobię.
Posadziłam 4 szmaragdy i 2 Danice. Najwięcej czasu zajmuje przygotowanie miejsca, albo perzu od groma albo gruzu ale już coś zrobiłam i fajnie
Płatki owsiane i banany? Brzmi całkiem smakowicie, pewnie,że poproszę o przepis
E to Ty przynajmniej coś podziałałaś ja nic, a nic, dzisiaj zimno pada może i lepiej tak miałam pełno załatwień np w końcu odebrałam okulary i nie widzę wszystkiego zamazanego
W ogrodzie nie da się od wczoraj nic zrobić, wieje strasznie, a wczoraj prawie cały dzień padało, zakupiłam dzisiaj u nas w lokalnej kwiaciarni takie cudeńko, uwielbiam takie rzeczy mam tylko nadzieję,że nie uśmiercę jakoś nie mam ręki do kwiatów w domu
Mini ogródek w szkle Pani w kwiaciarni powiedziała mi,że podlewa się go raz w tygodniu i tyle mojego doświadczenia w tym temacie
I ciebie tak pada ?
U mnie od czasu do czasu deko . Ale wiac wieje.
Dekoracje piękne
Ogród już tak nie zajmuje czasu to będzie miała czas na dogladanie kwiatów w domu
Pozdrawiam