Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

AnnaCh 09:40, 29 wrz 2018

Cieszę się, że z małą dobrze Kamień z serca, a wirusy teraz to normalka, mój Jasiek coś też nosem pociąga
Ogród nigdy nie skończony, zawsze coś padnie, przestanie nam się podobać, nie będzie pasowało, bo się za bardzo rozrosło, ale to sprawie frajdę
Tydzień temu przesadzałam np. żywopłot cisowy, dziś w to miejsce przyjechały serby, bo mi sąsiad ogromny wyrósł za płotem i trzeba było zmienić plany tej części ogrodu
paulina_ns 10:14, 29 wrz 2018

AnnaCh napisał(a)
Cieszę się, że z małą dobrze Kamień z serca, a wirusy teraz to normalka, mój Jasiek coś też nosem pociąga
Ogród nigdy nie skończony, zawsze coś padnie, przestanie nam się podobać, nie będzie pasowało, bo się za bardzo rozrosło, ale to sprawie frajdę
Tydzień temu przesadzałam np. żywopłot cisowy, dziś w to miejsce przyjechały serby, bo mi sąsiad ogromny wyrósł za płotem i trzeba było zmienić plany tej części ogrodu

Aniu podglądam u Ciebie cały czas, mało pisze, ale wiedz,że jestem na bieżąco masz całkowitą rację, zmiany w ogrodzie są konieczne to tak jak z malowaniem ścian w domu po paru latach też się nudzą a co do choróbsk daj spokój całe wakacje było trochę spokoju, a przez sam wrzesień już wszytko nadrobione.
Kasia_CS 11:31, 29 wrz 2018

paulina_ns napisał(a)

prawdopodobnie wirus żołądkowy i tu by się zgadzało dzisiaj dopadł mnie i nie mam siły z łóżka wstać :/.

Uu, nie znoszę tych rewolucji, brrr.. zdrowiejcie obie szybciutko
adkawi 19:02, 29 wrz 2018

Paula wirus żołądkowy okropny,teraz taki okres jesienny ze się rożne dziados... przyplątuje .Życze Wam szybkiego powrotu do zdrowia.
A co do zmian to są potrzebne... zawsze to jakieś urozmaicenie i przynosi dużo radości w tym naszym zabieganym czasami życiu.Pozdrawiam Cie serdecznie
Kasia_CS 12:33, 30 wrz 2018

Obelisk sfocony, zapraszam
paulina_ns 13:00, 30 wrz 2018

Kasia_CS napisał(a)

Uu, nie znoszę tych rewolucji, brrr.. zdrowiejcie obie szybciutko

Dzięki Kasiu, dzisiaj już jest zdecydowanie lepiej, ale dzień z życia miałam wyjęty nie cierpię takich wirusów!

Za zdjęcia dziękuję, widziałam :*
paulina_ns 13:02, 30 wrz 2018

adkawi napisał(a)
Paula wirus żołądkowy okropny,teraz taki okres jesienny ze się rożne dziados... przyplątuje .Życze Wam szybkiego powrotu do zdrowia.
A co do zmian to są potrzebne... zawsze to jakieś urozmaicenie i przynosi dużo radości w tym naszym zabieganym czasami życiu.Pozdrawiam Cie serdecznie

Dziękuję na całe szczęście wirus był jednodniowy, a dzisiaj pozostało już tylko osłabienie.

A co do ogrodu nie wyobrażam sobie czegoś w nim nie zmieniać, są miejsca, które chciałabym zostawić już w spokoju, a są i takie gdzie coś zawsze dołożę, zmienię i bardzo mnie to cieszy
paulina_ns 13:06, 30 wrz 2018

Dzisiaj rano był u nas przymrozek, chryzantemy w doniczce na tarasie padły, na całe szczęście więcej strat nie zauważyłam. Kilka ujęć ogrodu zostawiam i uciekam

paulina_ns 13:07, 30 wrz 2018

paulina_ns 13:08, 30 wrz 2018