Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 07:49, 19 maj 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wow ale masz tempo, super zmiany, pozdrawiam.

Z tempem u mnie roznie,ale jestem zadowolona z tego co zrobilam do tej pory i zaczyna mnie meczyc kolejny kawalek do przerobienia
iwka 09:42, 19 maj 2015

paulina_ns napisał(a)

Denerwuje mnie brak kory na niej, bo mi pies w ziemi grzebie i rośliny wykopuje dzisiaj wykopała mi hortensje, na szczęście nie pogryzła i wkopałam spowrotem, ale jutro już się jej skończy

Mój maleńki psiunio "bernardyn" przeskoczył dzisiaj przez płotek (co nigdy wcześniej się nie zdarzyło) i poszła jedna świeżo wsadzona tuja, trawki i jeszcze coś tam zapewne, a i moje ukochane czarne tulipki walały się po podwórku. Normalnie złość mnie bierze bo w pracy jestem a w ogrodzie taka demolka
dominika_ 10:52, 19 maj 2015

iwka napisał(a)

Mój maleńki psiunio "bernardyn" przeskoczył dzisiaj przez płotek (co nigdy wcześniej się nie zdarzyło) i poszła jedna świeżo wsadzona tuja, trawki i jeszcze coś tam zapewne, a i moje ukochane czarne tulipki walały się po podwórku. Normalnie złość mnie bierze bo w pracy jestem a w ogrodzie taka demolka

Poczuł wiosnę Będzie miejsce na coś innego, ja sobie tak to tłumacze.
anna_p_k 11:30, 19 maj 2015

paulina_ns napisał(a)

Z tempem u mnie roznie,ale jestem zadowolona z tego co zrobilam do tej pory i zaczyna mnie meczyc kolejny kawalek do przerobienia
tempo to Ty masz jak błyskawica co do wolnego miejsca podoba mi sie pomysł Ani, żurawki cudne jak się rozrośnie bedzie pięknie
paulina_ns 11:32, 19 maj 2015

A ja dałam się dzisiaj skusić na korę 2 zł tańczą niż zawsze kupowałam i kupiłam, na szczęście na próbę i tylko 2 worki, pełno w niej śmieci było, a rośliny jakoś w niej dziwnie wyglądają

teraz czeka mnie zbieranie jej spowrotem do worków i rozsypywanie tej co zawsze kupowałam, wydaje mi się, że wszystko w niej wygląda dużo lepiej

Muszę podmienić mężowi spod krzaczków

Także mam nauczkę, że czasem lepiej już nie kombinować za dużo
paulina_ns 11:35, 19 maj 2015

iwka napisał(a)

Współczuję, doskonale wiem jak potrafi to być denerwujące...Na szczęście tulipany już tak przekwitają.
jolka 12:09, 19 maj 2015

Paula, Twoja rabatka coraz fajniej wygląda. A co do tej kory, hmm.. to może ja też kiepską kupuję i nie wiem, że może być lepiej Powiedz mi jaką Ty dokładnie kupujesz??

MirellaB 12:41, 19 maj 2015

Nie chcesz zamówić trawek tam gdzie Ci pisałam?
paulina_ns 13:30, 19 maj 2015

jolka napisał(a)
Paula, Twoja rabatka coraz fajniej wygląda. A co do tej kory, hmm.. to może ja też kiepską kupuję i nie wiem, że może być lepiej Powiedz mi jaką Ty dokładnie kupujesz??

Jolu ja kupuje dokladnie kore sosnowa mielona,jest drobniutka i moim zdaniem fajnie uwydatnia male rosliny takie jak sa wlasnie u mnie,a ta jest duza i wszystko jakby sie z nia zlalo,gdyby byly pewnie wieksze rosliny i ta by fajnie wygladala.
paulina_ns 20:07, 19 maj 2015

MirellaB napisał(a)
Nie chcesz zamówić trawek tam gdzie Ci pisałam?

Mirellko potrzebuje 5 szt,wiec srednio mi sie to oplaca,wiecej pewnie bym za paczke zaplacila.