Wrażenie piorunujące, rabatka pod wykuszem cudna
Piękne kanciki, ładna linia a trawa obok - super
Widzę, że jak skończyłaś jedną, to już Cię dalej nosi. Dobrze, że robisz to po kolei, a nie jak u mnie wszystko rozgrzebane Pomysł z trawami fajny, tylko jeszcze czegoś tam brakuje.
Dziękuję Ci Aniu Mi też się podoba jak wszystko wyszło i nie mogę się doczekać jak wszystko podrośnie i będzie razem wyglądało Trawa nie taka piękna, była w pierwszym roku, ale niestety u nas z każdej strony łąki i wszystko się na niej rozsiało, ale już zakupiłam preparat na chwasty, zobaczymy czy będzie skuteczny No kurcze nosi mnie, nosi, ja już tak mam ze wszystkim na razie planuję, na więcej nie mam siły, dopadła mnie choroba no i najważniejszego kasy, ale planować zawsze można Czegoś? ale czego Aniu? widziałam tu gdzieś na ogrodowisku takie właśnie połączenie samych trawek i pięknie to wyglądało, nie stety nie zapisałam i mi gdzieś to umknęło..
Ja swoją ciełam na wiosnę i tak ją mocno owaliłam, że myślałam, że już po niej, ale pięknie odbiła i ma już pączki.
Teraz to może ryzyko, że nie będzie kwitła ale ja bym przycięła, zaraz wypuści nowe.