Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 08:55, 20 maj 2015

anna_p_k napisał(a)
wow

Dzięki Aniu
AnnaCh 09:38, 20 maj 2015

Wrażenie piorunujące, rabatka pod wykuszem cudna
Piękne kanciki, ładna linia a trawa obok - super
Widzę, że jak skończyłaś jedną, to już Cię dalej nosi. Dobrze, że robisz to po kolei, a nie jak u mnie wszystko rozgrzebane Pomysł z trawami fajny, tylko jeszcze czegoś tam brakuje.
paulina_ns 10:42, 20 maj 2015

AnnaCh napisał(a)
Wrażenie piorunujące, rabatka pod wykuszem cudna
Piękne kanciki, ładna linia a trawa obok - super
Widzę, że jak skończyłaś jedną, to już Cię dalej nosi. Dobrze, że robisz to po kolei, a nie jak u mnie wszystko rozgrzebane Pomysł z trawami fajny, tylko jeszcze czegoś tam brakuje.

Dziękuję Ci Aniu Mi też się podoba jak wszystko wyszło i nie mogę się doczekać jak wszystko podrośnie i będzie razem wyglądało Trawa nie taka piękna, była w pierwszym roku, ale niestety u nas z każdej strony łąki i wszystko się na niej rozsiało, ale już zakupiłam preparat na chwasty, zobaczymy czy będzie skuteczny No kurcze nosi mnie, nosi, ja już tak mam ze wszystkim na razie planuję, na więcej nie mam siły, dopadła mnie choroba no i najważniejszego kasy, ale planować zawsze można Czegoś? ale czego Aniu? widziałam tu gdzieś na ogrodowisku takie właśnie połączenie samych trawek i pięknie to wyglądało, nie stety nie zapisałam i mi gdzieś to umknęło..
paulina_ns 12:06, 20 maj 2015

Dziewczyny mogę przyciąć teraz tawułę? rośnie jak szalona,a chciałabym ją od początku uformować w kulkę
iwka 12:25, 20 maj 2015

Ja swoją ciełam na wiosnę i tak ją mocno owaliłam, że myślałam, że już po niej, ale pięknie odbiła i ma już pączki.
Teraz to może ryzyko, że nie będzie kwitła ale ja bym przycięła, zaraz wypuści nowe.
KasiaW76 12:26, 20 maj 2015

Wow ale u ciebie super rabatka pod wykuszem... chyba dawno mne nie było skoro Ty już na tym etapie
paulina_ns 12:30, 20 maj 2015

iwka napisał(a)
Ja swoją ciełam na wiosnę i tak ją mocno owaliłam, że myślałam, że już po niej, ale pięknie odbiła i ma już pączki.
Teraz to może ryzyko, że nie będzie kwitła ale ja bym przycięła, zaraz wypuści nowe.

No moja właśnie jest na etapie kwitnienia, więc może zaczekam na jesień? chyba, że będzie dalej tak szybko rosła to nie będę miała wyjścia, bo mi inne rośliny zasłoni
paulina_ns 12:31, 20 maj 2015

KasiaW76 napisał(a)
Wow ale u ciebie super rabatka pod wykuszem... chyba dawno mne nie było skoro Ty już na tym etapie

Kasiu trochę Cię tu nie było, ale w sumie wszystko było już dawno wsadzone, tylko nie widoczne teraz doszły tylko żurawki i kora
KasiaW76 12:37, 20 maj 2015

Paulinko ehhh bo u mnie na razie spokój i inne tematy na tapecie wiec mało mnie wszędzie. Czekam tez na Enya73 bo na drugi tydzień Ja Ciutkę podziałam sobie
malgorzata_s... 12:38, 20 maj 2015

Jak ci nie zależy na kwitnięciu tawuły to tnij. Ja tne cały czas to co mi wystaje i nie pasuje do kulki.Czasami mniej kwitnie i tyle