Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

MirellaB 13:51, 01 sie 2015

No ładnie to wyszło. Jak podrosną będzie super
Możesz zrobić tak jak u Ana-art hortensje podsadzone rozchodnikami, ale one nie są zimozielone. Trawy Carex Ice Dance, albo Trzcinnik Overdam mam obie przy hortensjach.

A może dosadzić rododendrona, albo azalie wcześniej kwitną niż inne kwitnące, które posadziłaś

A nie obawiasz się, że psy załatwią - spalą bykszpany. Ja bukszpanów własnie z tego powodu nie sądzę.

MirellaB 13:55, 01 sie 2015

paulina_ns napisał(a)

Zurawek juz nie chce,mam prawie na kazdej rabatce ale trawki jak najbardziej myslalam o tych zimozielonych,moze teraz gdzies juz dostane,a co obok hortensji? Tam pasowaloby cos wysokiego i tez dobrze by bylo zimozielonego

Wysokie zimozielone to może cis kolumnowy taki wąski słupek. Mam też takie super są
iwka 14:20, 01 sie 2015

Carex Ice Dance też polecam, fajny jest i będzie pasował
Marzenaka 22:37, 01 sie 2015

Paulina, ładnie roślinki ci się rozrosły, fajnie wszystko wygląda. Czyli jednak działasz dalej
ag_zie 10:56, 02 sie 2015

zapisuję do podglądania twoich poczynań też muszę zasłonić taras trzymam kciuki!
paulina_ns 11:27, 02 sie 2015

MirellaB napisał(a)
No ładnie to wyszło. Jak podrosną będzie super
Możesz zrobić tak jak u Ana-art hortensje podsadzone rozchodnikami, ale one nie są zimozielone. Trawy Carex Ice Dance, albo Trzcinnik Overdam mam obie przy hortensjach.

A może dosadzić rododendrona, albo azalie wcześniej kwitną niż inne kwitnące, które posadziłaś

A nie obawiasz się, że psy załatwią - spalą bykszpany. Ja bukszpanów własnie z tego powodu nie sądzę.

Mirellko rozchodniki mam na rabatce obok, trawki ice dance jak najbardziej,juz na wiosne na nie polowal,ale nie moglam dostac, rh tez odpadaja nie mam do nich reki,kupilam na wiosne i juz mi caly zbrazowial..A co do kulek bukszpanowych pewnie psy sikac beda,ale coz zrobic mam kulki 'danice' pare razy osikane,ale na szczescie daja rade
paulina_ns 11:30, 02 sie 2015

Marzenaka napisał(a)
Paulina, ładnie roślinki ci się rozrosły, fajnie wszystko wygląda. Czyli jednak działasz dalej

Marzenko cos tam dzialam,ale zmniejszylam tempo, poki co koncepcji brak,teraz postanowilam pokupic pare drzew do ogrodu,bo oprocz magnolii nie mam zadnego
paulina_ns 11:33, 02 sie 2015

ag_zie napisał(a)
zapisuję do podglądania twoich poczynań też muszę zasłonić taras trzymam kciuki!

Witaj Agnieszko no wlasnie cos zaczelam kombinowac z tym tarasem i poki co wykombinowalam to co na zdjeciu wyzej a Ty nie masz swojego watku? Z checia bym do Ciebie zerknela
paulina_ns 11:36, 02 sie 2015

Dziewczyny kupilam wczoraj klona pospolitego 'princeton gold' ma ktos govw swoim ogrodzie? Ponoc bardziej nadaje sie do cienia,w pelnym slonku liscie mu sie przypalaja prawda to?
paulina_ns 14:14, 02 sie 2015

A oto i on,jeszcze nie wsadzony, szukam odpowiedniego miejsca