Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 09:05, 27 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Ale pięknie Ci się rozrosło Cudnie, warto było tyrać
A obok limek masz miskanta ML? Bo zapomniałam.

Dziękuję Aniu tak obok limek jest ML. Tak właśnie teraz się zastanawiam, jak to robią dziewczyny tutaj, że mają tak wszystko wciśnięte, że żadnej nawet szparki nie ma, jak u mnie jest tak, że tam gdzie jest gęsto sadzone np hortensje są 3, zaraz obok siebie i ta w samym środku jest najmniejsza, bo jakby miała ograniczoną przestrzeń, żeby się rozrosnąć i tak samo Ml, jeden jest "grubiutki", a drugi dużo "chudszy", bo są przed nim hortensje. Może ta różnica z czasem się wyrówna?
paulina_ns 09:07, 27 sie 2015

AnnaCh napisał(a)

No niestety nie, tylko, że hortensja bukietowa. Chyba pojadę dziś po pracy. Mam pretekst, bo są pampersy w dobrej cenie, a Jasiowi się kończą. M nie będzie marudził, że mnie długo nie ma, a u mnie dziś roboty betonowe

Haha, ja pretekstu muszę dopiero poszukać, a może być ciężko, bo w realu bywam bardzo rzadko za to w biedronce stały klient jestem
AnnaCh 09:18, 27 sie 2015

paulina_ns napisał(a)
Haha, ja pretekstu muszę dopiero poszukać, a może być ciężko, bo w realu bywam bardzo rzadko za to w biedronce stały klient jestem

To tak jak ja, real mam po drugiej stronie miasta, z 12 km do domu, ale od razu po pracy, to mam bliżej Coś wykombinuję i naściemniam
paulina_ns 09:22, 27 sie 2015

AnnaCh napisał(a)

To tak jak ja, real mam po drugiej stronie miasta, z 12 km do domu, ale od razu po pracy, to mam bliżej Coś wykombinuję i naściemniam

My kobiety lekko nie mamy, ja już czasem jak coś kupię to dla świętego spokoju mówię, że to mi sąsiadka sadzonki dała haha.
Dominika11 10:25, 27 sie 2015

Przepiękna ta Twoja rabata - zauroczyłam się nią
paulina_ns 10:34, 27 sie 2015

Dominika11 napisał(a)
Przepiękna ta Twoja rabata - zauroczyłam się nią

Dziekuję bardzo, przyznam się szczerze,że mi też się podoba lubię kolorowo i lubię mieć wszystkiego po trochę, bo przecież jest tyle pięknych roślin...w dalszej części na pewno będzie jeszcze duuuuzo traw, wiąz holenderski,brzozy i myślę,że i dla hortensji jeszcze znajdzie się miejsce, tylko może innej odmiany
Dominika11 13:11, 27 sie 2015

paulina_ns napisał(a)

Dziekuję bardzo, przyznam się szczerze,że mi też się podoba lubię kolorowo i lubię mieć wszystkiego po trochę, bo przecież jest tyle pięknych roślin...w dalszej części na pewno będzie jeszcze duuuuzo traw, wiąz holenderski,brzozy i myślę,że i dla hortensji jeszcze znajdzie się miejsce, tylko może innej odmiany

Będzie superowo, czekam na efekty
paulina_ns 13:17, 27 sie 2015

Dominika11 napisał(a)

Będzie superowo, czekam na efekty

Nie tak szybko, to dopiero na wiosnę
Dominika11 13:44, 27 sie 2015

paulina_ns napisał(a)

Nie tak szybko, to dopiero na wiosnę

poczekam, nigdzie się mi nie spieszy
paulina_ns 17:47, 27 sie 2015

Dominika11 napisał(a)

poczekam, nigdzie się mi nie spieszy

A ja bym chciała teraz już, ale się nie da...zanudze się na jesień...