Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 09:43, 09 wrz 2015

W końcu dzisiaj udało mi się kupić gracki przyznam szczerze,że myślałam już o ojjych trawach,bo za bardzo nie chciało mi się jechać specjalnie po nie,ale są i nie żałuję,bo już mi się podobają

Zostaje jeszcze dokupić worek kory i gotowe. Na wiosnę dokupie szmaragdy,bo już budżet ogrodowy dawno przekroczony
Dominika11 09:48, 09 wrz 2015

Trawy śliczne
Anusia 09:48, 09 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
Red baron znalazł miejsce przy hortensjach, była tam dziura więc załatalam myślę że będzie ładnie wyglądał w tym miejscu.

Ja już pisałam, że Red Baron to moja love wśród traw, więc pięknie będzie się prezentowała w tym miejscu.
paulina_ns 09:49, 09 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)
Trawy śliczne

Nieskromnie przyznam,że też mi się bardzo podobają mam tylko nadzieję,że przezimuja dobrze
paulina_ns 09:51, 09 wrz 2015

Anusia napisał(a)

Ja już pisałam, że Red Baron to moja love wśród traw, więc pięknie będzie się prezentowała w tym miejscu.

Anusia mi też on od dawna już chodził po głowie i w sumie zastanawiałam się nad nim,a że błagal w szkolce żebym go zabrała to co innego mi zostało
paulina_ns 09:53, 09 wrz 2015

Mam jeszcze jedną wiadomość Ola właśnie mi napisała,że wysłała mi paczuszke z Rozchodnikami i innymi roślinkami,jutro mają dotrzeć już nie mogę się ich doczekać,jeszcze raz dziękuję Olu
olga80 09:53, 09 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)

Anusia mi też on od dawna już chodził po głowie i w sumie zastanawiałam się nad nim,a że błagal w szkolce żebym go zabrała to co innego mi zostało

he he a ja myslałam, że rośliny tylko do mnie wołają "weź mnie do swojego ogrodu "
Dominika11 09:55, 09 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
Mam jeszcze jedną wiadomość Ola właśnie mi napisała,że wysłała mi paczuszke z Rozchodnikami i innymi roślinkami,jutro mają dotrzeć już nie mogę się ich doczekać,jeszcze raz dziękuję Olu

to super czekamy na fotki
olga80 09:55, 09 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
W końcu dzisiaj udało mi się kupić gracki przyznam szczerze,że myślałam już o ojjych trawach,bo za bardzo nie chciało mi się jechać specjalnie po nie,ale są i nie żałuję,bo już mi się podobają

Zostaje jeszcze dokupić worek kory i gotowe. Na wiosnę dokupie szmaragdy,bo już budżet ogrodowy dawno przekroczony

jak ta trawka sie nazywa , śliczna jest a jutro jade na zakupy wiec o ogrodniczy tez zachaczę
Dominika11 09:55, 09 wrz 2015

olga80 napisał(a)

he he a ja myslałam, że rośliny tylko do mnie wołają "weź mnie do swojego ogrodu "

hahaha no własnie