Ja wcześniej nie wiedziałam wogole o istnieniu czegoś takiego jak trawa ozdobna,dopiero tutaj je zauważyłam i teraz rabata bez trawy,to nie rabata czasem są większą ozdobą niż nie jedna roślina i jeszcze nawet są całkiem w przystępnej cenie. Za to z Hortensjami u nas w szkołach to wariactwo od 40 zł w górę, a jeszcze pamiętam jak swoją 2 lata temu kupowałam za grosze. Na szczęście ostatnio sprawdzałam i jest jeszcze ta stronka na allegro gdzie kupowałam poniżej 10 zł, na wiosnę będę potrzebowała ok 10 szt to bym zbakrutowala jakbym chciała w szkolkach kupić.
Ja się jeszcze trochę boję...jakoś jak widzę co kupuje to się lepiej czuje Jola i Marzenka dały mi namiary na szkolke raptem 10 min drogi ode mnie,jak tam dzisiaj weszłam o mało co oczo plasu nie dostałam,musiałabym tam pół dnia spędzić żeby wszystko dobrze oglądnąć no i być sama,bo jak pojechałam z małym to zamiast oglądać rośliny to musiałam jego gonić
Olga, Paula.
Te rośliny będąc już w Waszych ogrodach proszą jeszcze o coś więcej. Nie wiem czy to słyszycie, ale ja słyszę ponieważ jestem bardzo wyczulony na takie błagania. Wiem, że to początki Waszej przygody z ogrodnictwem i dlatego dla Waszego dobra, a przede wszystkim dla dobra Waszych roślin będę ten slogan przypominał młodym adeptom tej pięknej sztuki po stokroć.
,,Gleba jest matką naszych ogrodów".