Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 06:50, 11 wrz 2015

waldek727 napisał(a)

Skoro tak mówisz...

Oj Waldku Ty jesteś płci przeciwnej to może mój mąż mieć problem
Filemon24 07:58, 11 wrz 2015

waldek727 napisał(a)

Celnie to ujęłaś. Tak nie robi się nasadzeń na rabatach. Dokupując Anitko jeszcze parę roślin i żwirku można z tego wszystkiego zrobić cudo.

http://www.gardenarium.pl/realizacje

każdy robi tak jak umie rabata jeszcze nie skończona więc po woli coś tam z tego zrobię
Filemon24 08:06, 11 wrz 2015

Mam zamiar zebrać nasionka właśnie z tych pałek rozplenicy ale jeszcze są niedojrzałe trzeba poczekać.
KasiaW76 08:39, 11 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)

Ja też mam uschnietego kwiatka jeżówki, bo mi się złamał i ususzylam, tylko co z tymi nasionkami zrobić do doniczki i do garazu ? Czy od razu do gruntu?

Paulina podobno wysiewa się wiosną ale czytałam, że jesienią tez można więc sama nie wiem kiedy siać.
paulina_ns 10:42, 11 wrz 2015

Filemon24 napisał(a)
Mam zamiar zebrać nasionka właśnie z tych pałek rozplenicy ale jeszcze są niedojrzałe trzeba poczekać.

Ok dziękuję za informację. Ja właśnie potrzebuje rozplenice więc potestuje trochę,a nóż się uda a je się wogole dzieli? Jak tak to kiedy?
paulina_ns 10:42, 11 wrz 2015

KasiaW76 napisał(a)

Paulina podobno wysiewa się wiosną ale czytałam, że jesienią tez można więc sama nie wiem kiedy siać.

Hmm..to najwyżej może cześć teraz a część wiosną
paulina_ns 10:57, 11 wrz 2015

No i kurcze paczki jak nie było, tak dalej nie ma przygotowałam już nawet miejsce,więc mam nadzieję,że jednak dotrą ostatecznie rozchodniki będą połączone z ice dance, bardzo spodobało mi się takie zestawienie u Małgosi.

Żurawki poszły w miejsce goździków, stwierdziłam,że jak i tak za 2 lata będę musiała je wymienić,to za ten czas żurawki mi już urosna

Danica, cyprysiki będą z tamtąd równiez eksmitowane w ich miejsce dojdą rozplenice i myślę że będzie ładnie.
paulina_ns 10:59, 11 wrz 2015

Przez te przesadzanie na rabacie nie mam już prawie wogole kory, jak już będzie ostatecznie, dokupie i nie ruszam za nic
Filemon24 11:01, 11 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)

Ok dziękuję za informację. Ja właśnie potrzebuje rozplenice więc potestuje trochę,a nóż się uda a je się wogole dzieli? Jak tak to kiedy?

dzielić można na wiosnę za nim ruszy wegetacja
Filemon24 11:03, 11 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
No i kurcze paczki jak nie było, tak dalej nie ma przygotowałam już nawet miejsce,więc mam nadzieję,że jednak dotrą ostatecznie rozchodniki będą połączone z ice dance, bardzo spodobało mi się takie zestawienie u Małgosi.

Żurawki poszły w miejsce goździków, stwierdziłam,że jak i tak za 2 lata będę musiała je wymienić,to za ten czas żurawki mi już urosna

Danica, cyprysiki będą z tamtąd równiez eksmitowane w ich miejsce dojdą rozplenice i myślę że będzie ładnie.

zadzwoń na pocztę czy w ogóle poszła do doręczenia, ja też mam zamiar posadzić przed rozchodnikami ice dance myślę że to dobre połączenie. Oczywiście ice dance będę dzielić