Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 11:08, 11 wrz 2015

Filemon24 napisał(a)

zadzwoń na pocztę czy w ogóle poszła do doręczenia, ja też mam zamiar posadzić przed rozchodnikami ice dance myślę że to dobre połączenie. Oczywiście ice dance będę dzielić

No właśnie dzwoniłam i dostałam odpowiedź,ze nie ma żadnej paczki do mnie, kolejne paczki mają przyjść po 14 i wtedy też mam dzwonić i mi powie,czy jest,jak będzie jutro dostarcza. Dobrze,że przedzwonilam bo znów cały dzień bym czekała..
iwka 11:25, 11 wrz 2015

fajne te rabatki Ci wychodzą
paulina_ns 11:39, 11 wrz 2015

iwka napisał(a)
fajne te rabatki Ci wychodzą

Dziekuję Iwonko, nie pytaj ile razy wszystko było już przesadzane,ale koniec już, myślę,że jest już dobrze
Dominika11 11:45, 11 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)

Dziekuję Iwonko, nie pytaj ile razy wszystko było już przesadzane,ale koniec już, myślę,że jest już dobrze

i git
teraz będziemy oglądać fotki jak wszystko pieknie rośnie i sie rozrasta
paulina_ns 11:50, 11 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)

i git
teraz będziemy oglądać fotki jak wszystko pieknie rośnie i sie rozrasta

Oby!oby!
Dominika11 11:56, 11 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)

Oby!oby!

napewno
paulina_ns 12:01, 11 wrz 2015

Dominika11 napisał(a)

napewno

Trochę się przestraszyłam,bo ledwo przesadziłam jak słońce wyszło, na całe szczęście zaraz się zachmuralo spowrotem.
MirellaB 13:47, 11 wrz 2015

Danica, cyprysiki będą z tamtąd równiez eksmitowane w ich miejsce dojdą rozplenice i myślę że będzie ładnie.

Paulinko bardzo ładnie te rabaty wyglądają, ale wiesz co znowu Ci trochę namieszam - no taka to już jestem

Była u mnie koleżanka z O Asia "Ogród w Puszczykowie", która ma piękny ogród. Nie krytykowała, tylko słuchała, oglądała i delikatnie, taktownie podpowiadała. Moja rabata największa jest cała bylinowa. I teraz myśl moja - jak wszystko przekwitnie czyli jesień, zima i wczesna wiosna to jest pusto-puściutko, bo same cebulowe sprawy nie załatwią. I wiesz co właśnie chcę na tej rabacie dać tujki danica i jakieś cyprysiki, żeby coś było zimozielonego, a Ty się ich z tej rabaty pozbywasz Przemyśl to dobrze. Na mojej rabacie jest 10 rozplenić,7 rozchodników, lawendy , berberysy, hosty, hortensje i dużo innych bylin, których dobre pół roku nie ma. I właśnie Aśka podsunęła mi taki pomysł z danicami, cyprysami, cisami który będę wdrażała od przyszłego roku. Zrobić taki szkielet na tej rabacie, który będzie zawsze zimozielony. Pomyśl.
MirellaB 13:49, 11 wrz 2015

I doczytałam, że i u Was spotkania się szykują. To fajna sprawa. Z niektórymi dziewczynami z O często się widzimy w naszych ogrodach, a większe spotkania też będziemy kolejne robiły , nawet już wkrótce jesienią
olga80 13:58, 11 wrz 2015

przykro mi z powodu paczki tym bardziej , że wzięłam przesyłkę 24 h wiec powinna w czwartek być u Ciebie a tu się dowiaduję, że dziś jeszcze nie będzie