No właśnie dzwoniłam i dostałam odpowiedź,ze nie ma żadnej paczki do mnie, kolejne paczki mają przyjść po 14 i wtedy też mam dzwonić i mi powie,czy jest,jak będzie jutro dostarcza. Dobrze,że przedzwonilam bo znów cały dzień bym czekała..
Paulinko bardzo ładnie te rabaty wyglądają, ale wiesz co znowu Ci trochę namieszam - no taka to już jestem
Była u mnie koleżanka z O Asia "Ogród w Puszczykowie", która ma piękny ogród. Nie krytykowała, tylko słuchała, oglądała i delikatnie, taktownie podpowiadała. Moja rabata największa jest cała bylinowa. I teraz myśl moja - jak wszystko przekwitnie czyli jesień, zima i wczesna wiosna to jest pusto-puściutko, bo same cebulowe sprawy nie załatwią. I wiesz co właśnie chcę na tej rabacie dać tujki danica i jakieś cyprysiki, żeby coś było zimozielonego, a Ty się ich z tej rabaty pozbywasz Przemyśl to dobrze. Na mojej rabacie jest 10 rozplenić,7 rozchodników, lawendy , berberysy, hosty, hortensje i dużo innych bylin, których dobre pół roku nie ma. I właśnie Aśka podsunęła mi taki pomysł z danicami, cyprysami, cisami który będę wdrażała od przyszłego roku. Zrobić taki szkielet na tej rabacie, który będzie zawsze zimozielony. Pomyśl.
I doczytałam, że i u Was spotkania się szykują. To fajna sprawa. Z niektórymi dziewczynami z O często się widzimy w naszych ogrodach, a większe spotkania też będziemy kolejne robiły , nawet już wkrótce jesienią
przykro mi z powodu paczki tym bardziej , że wzięłam przesyłkę 24 h wiec powinna w czwartek być u Ciebie a tu się dowiaduję, że dziś jeszcze nie będzie