Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 09:07, 26 wrz 2015

anabuko1 napisał(a)
Fajne nowe nabytki
Zawsze one cieszą
U mnie cały wieczór lało.I nocy trochę ( do północy ) wiem, a potem nie wiem, bo zasnęłam
a teraz pochmurno, szaro,, mokro ..ale i taka pogoda potrzebna
pozdrawiam

Witaj nowe nabytki jeszcze nie do końca posadzone, wczoraj już się tak rozpadalo,że nie zdążyłam posadzić jednego derenia, a teraz w tym błocie nie uśmiecha mi się grzebać Pewnie,że deszcz jest potrzebny zwłaszcza po takiej suszy jak była, tylko u nas dodatkowo jeszcze bardzo wieje. Pozdrawiam i lecę do Ciebie
Filemon24 09:37, 26 wrz 2015

miałam wątek i skasowałam, mam na innym forum i jakoś tak doszłam do wniosku że kolejny wątek mi nie potrzebny
paulina_ns 09:39, 26 wrz 2015

Filemon24 napisał(a)
miałam wątek i skasowałam, mam na innym forum i jakoś tak doszłam do wniosku że kolejny wątek mi nie potrzebny

Jak nie potrzebny? Ja z chęcią bym sobie pooglądala z tego co piszesz masz dużo pięknych roślin, więc załóż plissssss
paulina_ns 09:42, 26 wrz 2015

A oto efekt mojej wczorajszej pracy na deszczu jeszcze deren został mi do posadzenia, wysypac korę i gotowe No i może uda mi się jeszcze w tym roku dokupić 4 szmaragdy na tło i sezon 2015 został zakończony

Jak widać na zdjęciu, takie wiatry mamy prawie każdego dnia no cóż uroki mieszkania wysoko
Filemon24 09:44, 26 wrz 2015

W sumie to sie trochę zastanawiałam czy w przyszłym roku wraz z nowym sezonem nie założyć wątku
paulina_ns 09:46, 26 wrz 2015

Filemon24 napisał(a)
W sumie to sie trochę zastanawiałam czy w przyszłym roku wraz z nowym sezonem nie założyć wątku

Pewnie,że załóż fajnie później cofnąć się kilka stron wstecz i zobaczyć jak było, a jak ogród się zmienił choćby w jeden sezon
Filemon24 09:48, 26 wrz 2015

oj zdjęć mam mnóstwo i zawsze oglądam swoje postępy choć ogród duży więc tak naprawdę jeszcze nie mam skończonej definitywnie żadnej rabatki robię wszystko równocześnie
anabuko1 09:51, 26 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
A oto efekt mojej wczorajszej pracy na deszczu jeszcze deren został mi do posadzenia, wysypac korę i gotowe No i może uda mi się jeszcze w tym roku dokupić 4 szmaragdy na tło i sezon 2015 został zakończony

Jak widać na zdjęciu, takie wiatry mamy prawie każdego dnia no cóż uroki mieszkania wysoko

Fakt, powiało U mnie wiatrów nie ma.
Dereń fany, ja juz go przycinam. bo za duży.Ale na nową działkę też do jeszcze posadzę
U mnie w nocy padało.Teraz tylko mokkro.Weekendowo i raczej domowo
ale obchód po działce juz zaliczony
paulina_ns 09:51, 26 wrz 2015

Filemon24 napisał(a)
oj zdjęć mam mnóstwo i zawsze oglądam swoje postępy choć ogród duży więc tak naprawdę jeszcze nie mam skończonej definitywnie żadnej rabatki robię wszystko równocześnie

Niestety jak się ma duży ogród lekko nie ma żeby osiągnąć szybki efekt, jak w małych ogrodach, ale przynajmniej wiesz,że będziesz miała co robić przez kolejne lata ja nie wyobrażam sobie zrobić wszystko w jeden sezon, a później już nic nie posadzić, co roku wszystko się zmieni, przybywa roślin, zmienia się " moda"
paulina_ns 09:55, 26 wrz 2015

anabuko1 napisał(a)

Fakt, powiało U mnie wiatrów nie ma.
Dereń fany, ja juz go przycinam. bo za duży.Ale na nową działkę też do jeszcze posadzę
U mnie w nocy padało.Teraz tylko mokkro.Weekendowo i raczej domowo
ale obchód po działce juz zaliczony

U nas taki wiatr od kilku dni, a w całym roku może by się z 20 dni bezwietrznych uzbieralo Ja swojego przytne na wiosnę, bo chyba wtedy powinno się go ciąć tak? U mnie też zapowiada się weekend domowo, nawet z domu w taką pogodę nie chce się wychodzić