Powiem Wam,że ten deszcz nie wiele daje, ja jak ściągalam darń to ziemia sucha jakbym wcale nie padało,a pada od samego rana za to ogród ładnie wygląda w deszczu
Jolu a dużo Wam jeszcze zostało żeby się wprowadzić? Ja uwielbiam ten widok widać ogród już od przedpokoju, jak ja to mówię do męża że to okno widokowe, bo jak jeszcze tatry odsłania jest pięknie
Ja też mam takie okno widokowe w salonie, na wprost Tatry (ale to przy dobrej widoczności), a na lewo.. NS jak na dłoni Czy nam dużo zostało.. w sumie to raczej nie tak dużo. Ściany do pomalowania, trochę szaf do porobienia, piec... Najgorsze to, że dobrych fachowców i z polotem to ze świecą trzeba szukać, przez to mi się prace w salonie nie posuwają. Inna sprawa, że ja też taka niezdecydowana jestem i czasem nie wiem czego sama chcę! Ale jestem dobrej myśli - w sb kolejne spotkanie w tej sprawie. Zobaczmy
No to masz lepszy widok, ja ns nie widzę jest jakby po drugiej stronie ulicy i zasłaniaja inne domy jak chcesz mam namiary na dobrego malarza, mój kuzyn zajmuje się wykończeniowka,malował nam cały dom
Fajne nowe nabytki
Zawsze one cieszą
U mnie cały wieczór lało.I nocy trochę ( do północy ) wiem, a potem nie wiem, bo zasnęłam
a teraz pochmurno, szaro,, mokro ..ale i taka pogoda potrzebna
pozdrawiam