Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Dominika11 14:32, 25 wrz 2015

jeszcze nadrobisz
L00zak 15:19, 25 wrz 2015

U Nas też nie da się nic zrobić, dla roślin super, bo zaczęło padać
paulina_ns 15:45, 25 wrz 2015

Powiem Wam,że ten deszcz nie wiele daje, ja jak ściągalam darń to ziemia sucha jakbym wcale nie padało,a pada od samego rana za to ogród ładnie wygląda w deszczu

Widok z salonu
jolka 17:11, 25 wrz 2015

No właśnie tego mi brakuje ostatnio..że nie mogę oglądać ogrodu na codzień z salonu A deszcz nie zaszkodzi, ożyje wszystko po tych suszach.

Do zobaczenia !!

paulina_ns 17:43, 25 wrz 2015

jolka napisał(a)
No właśnie tego mi brakuje ostatnio..że nie mogę oglądać ogrodu na codzień z salonu A deszcz nie zaszkodzi, ożyje wszystko po tych suszach.

Do zobaczenia !!

Jolu a dużo Wam jeszcze zostało żeby się wprowadzić? Ja uwielbiam ten widok widać ogród już od przedpokoju, jak ja to mówię do męża że to okno widokowe, bo jak jeszcze tatry odsłania jest pięknie
jolka 18:45, 25 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
Jolu a dużo Wam jeszcze zostało żeby się wprowadzić? Ja uwielbiam ten widok widać ogród już od przedpokoju, jak ja to mówię do męża że to okno widokowe, bo jak jeszcze tatry odsłania jest pięknie

Ja też mam takie okno widokowe w salonie, na wprost Tatry (ale to przy dobrej widoczności), a na lewo.. NS jak na dłoni Czy nam dużo zostało.. w sumie to raczej nie tak dużo. Ściany do pomalowania, trochę szaf do porobienia, piec... Najgorsze to, że dobrych fachowców i z polotem to ze świecą trzeba szukać, przez to mi się prace w salonie nie posuwają. Inna sprawa, że ja też taka niezdecydowana jestem i czasem nie wiem czego sama chcę! Ale jestem dobrej myśli - w sb kolejne spotkanie w tej sprawie. Zobaczmy
paulina_ns 07:02, 26 wrz 2015

jolka napisał(a)

Ja też mam takie okno widokowe w salonie, na wprost Tatry (ale to przy dobrej widoczności), a na lewo.. NS jak na dłoni Czy nam dużo zostało.. w sumie to raczej nie tak dużo. Ściany do pomalowania, trochę szaf do porobienia, piec... Najgorsze to, że dobrych fachowców i z polotem to ze świecą trzeba szukać, przez to mi się prace w salonie nie posuwają. Inna sprawa, że ja też taka niezdecydowana jestem i czasem nie wiem czego sama chcę! Ale jestem dobrej myśli - w sb kolejne spotkanie w tej sprawie. Zobaczmy

No to masz lepszy widok, ja ns nie widzę jest jakby po drugiej stronie ulicy i zasłaniaja inne domy jak chcesz mam namiary na dobrego malarza, mój kuzyn zajmuje się wykończeniowka,malował nam cały dom
dominika_ 07:24, 26 wrz 2015

Witam sobotnio i macham
paulina_ns 08:45, 26 wrz 2015

dominika_ napisał(a)
Witam sobotnio i macham

Witaj Dominiczko jaka u Was Sobotnia pogoda? U nas padało wczoraj cały dzień, cała noc i pada dalej
anabuko1 08:51, 26 wrz 2015

Fajne nowe nabytki
Zawsze one cieszą
U mnie cały wieczór lało.I nocy trochę ( do północy ) wiem, a potem nie wiem, bo zasnęłam
a teraz pochmurno, szaro,, mokro ..ale i taka pogoda potrzebna
pozdrawiam