Ja na podłodze nie mogę, bo mi kudłaty zacznie grzebać - Feluś jest bardzo ciekawski
Ale mam szeroki parapet i jakoś daję radę w dwóch pokojach, zamykanych przed kotem na sezon
Ja nasionka dostałam i posialam już wszystkie, zaczekam jeszcze trochę i najwyżej spróbuję jeszcze kupić nasionka na allegro i posiać drugi raz. Wydaje mi się,że nasiona dobrze przechowywalam - były cały czas w chłodnym miejscu, więc nie wiem od czego to zależy.
Ja póki co trzymam je na stole w jadalni ale po raz kolejny zaczynam dochodzić do wniosku, że to nie dla mnie i chyba wolę kupić gotowe już rośliny tylko żeby dostępne jeszcze u nas były.
Dziewczyny wiosna tuż tuż więc pora zabrać się dalszą część rabaty, która planuje skończyć w tym roku. Planowałem na niej połączenie brzozy i hortensji, jednak po większym zastanowieniu, Może być ciężko hortensjom przy nich, więc wymyślilam takie coś
To co znajduje się po lewej stronie rysunku już jest, a tak widziałabym dalszą część. Co o tym myślicie?
Ale tu cichutko nikt żadnych pomysłów nie ma?? Ja obecnie jestem na kilka dni u teściów, mają oni ogromnego bukszpana i zastanawiam się czy nie zabrać sobie kilkunastu sadzonek na obwódkę, tylko będę musiała je dać do doniczki w domu bo q ogrodzie może mi je umrozic, dobrze myślę??
Jeszcze poczekaj ja swoje zamawiałam w zeszłym roku 5-go marca a przyszły 12-go jakoś tak. Posadziłam po 15-tym marca. W wątku dokładnie nie mam zapisane.
Co do projekciku jeszcze tak kuleję z doradzaniem. Dla mnie ok. bo lubię bukszpanowe kule z niskimi trawami.