Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kawa 15:24, 10 mar 2016

paulina_ns napisał(a)
Dziewczyny gdyby ktoś był zainteresowany w akacji mają takie hortensje Limelight w cenie 19,50

ej ładna ładnie rozgałęziona na dole jak trzeba
chyba się przejadę
a vanile fraise ma?
paulina_ns 15:33, 10 mar 2016

Kawa napisał(a)

ej ładna ładnie rozgałęziona na dole jak trzeba
chyba się przejadę
a vanile fraise ma?

Nie wiem ja szukałam limelight, znalazłam i na inne nie patrzyłam, bo trochę ich tam było.
paulina_ns 18:21, 10 mar 2016

Padam dziewczyny u nas dzisiaj deszczowa pogoda, udało mi się posadzić póki co limelight i bobo, zostały jeszcze pinky winky, ale póki co z nimi się wstrzymam, bo miejsce nie gotowe, a w deszczu nie wiele można zrobić. Jutro dodam zdjęcia, bo teraz już ciemno.
olga80 19:35, 10 mar 2016

paulina_ns napisał(a)
Dziewczyny gdyby ktoś był zainteresowany w akacji mają takie hortensje Limelight w cenie 19,50

riginal.JPG[/img]

quote]

jaka ładna rozkrzewiona
jolka 19:36, 10 mar 2016

paulina_ns napisał(a)

Skrzynie gotowe, więc i zakupy zrobione

O ja nie mogę!! Ty mnie Paula normalnie rozbrajasz z tym swoim tempem To ja nie mam jeszcze ani pół torebki nasion, a u Ciebie fuul-wypas!! I to jaki ambitny!! Nawet kalafior i kalarepa z nasionek!! Czapki z głów normalnie

paulina_ns 20:11, 10 mar 2016

jolka napisał(a)

O ja nie mogę!! Ty mnie Paula normalnie rozbrajasz z tym swoim tempem To ja nie mam jeszcze ani pół torebki nasion, a u Ciebie fuul-wypas!! I to jaki ambitny!! Nawet kalafior i kalarepa z nasionek!! Czapki z głów normalnie

Hehe nakupila, a teraz się zastanawiam czy mi się to wszystko w tych skrzynkach pomieści
paulina_ns 20:13, 10 mar 2016

olga80 napisał(a)

Olu akurat bardzo ładne krzaczki Pan w szkółce ma i cenowo wydaje mi się,że niedrogo w tamtym roku były po ok 40 zł.
paulina_ns 20:21, 10 mar 2016

Dziewczyny mam takie pytanie może i głupie ale trudno jak wiecie zwęzilam rabatę i większa część tulipanów została poza nią, czy mogę je teraz jakoś przesadzić jak tak wystają z ziemi? Chciałabym tam dosypac ziemię i zasiac trawę, ale szkoda mi ich zakopywac.
jolka 21:18, 10 mar 2016

Jak musisz to przesadzaj, a jak możesz to poczekaj aż przekwitną
Paula, zobacz na priv.
sarenka 21:59, 10 mar 2016

paulina_ns napisał(a)
A i zapomniałam się pochwalić tym, że mój ukochany mąż skończył już skrzynie na warzywa . Już nie mogę się doczekać jak zaczną tam rosnąć. Zastanawiam się tylko, czy wokół żwirku nie zrobić pasek a w nim posadzić jakieś rośliny, czy dać sobie spokój i zasiać tylko trawę ? Co o tym myślicie?

Ja chyba sama się wezmę za kupno i zbijanie desek bo jak tak dalej będzie to w przyszłym roku warzywa będe miał dopiero....Skrzynie pierwsza klasa!

U mnie nadal zimno i jeszcze jest zbyt mokro:/ (błoto jest)

Czy masz już elewacje domu? Bo nie pamietam