Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 19:52, 23 mar 2016

zoja napisał(a)
Trzymam kciuki za pomidorki

radosna wiosna na Twoim tarasie
leż i sobie na nie patrz, a nie na zakupy biegasz

Leżę, leżę, tylko ja z tych co leżeć nie lubię i ciężko, ale jak trza to trza jeszcze kilka dni...
jolka 19:59, 23 mar 2016

Hej Paula Fajnie, że różyczki będą Co do the fairy, to ja jeszcze swoich doświadczeń nie mam, bo sadziłam wiosną ubiegłego roku, więc liczę na to, że w tym roku już trochę pokażą, na co je stać Ale widziałam u Madżenki, że one na ponad metr lubią bujnąć. Z bukszpanową obwódką i lawendami wyglądają fajnie. Mam tak larissy i jestem zadowolona.

Buziaki Odpoczywaj sobie
AnnaCh 20:04, 23 mar 2016

Paulinka, po 6,99 były
M wysłałam, a on dzwoni i mówi, że nie ma. No trudno, myślę sobie. Wrócił do domu i okazało się, że zapomniał tego po co pojechał, rumu No to znowu w miasto, ty, razem do drugiej biedry. Dzwoni mówi: "wiesz co, bo te róże to w takich kartonikach, jak soki i nie zauważyłem Jakie miały być?" Była jedna, po dwie następne pojechał do tej stonki, w której był wcześniej
lindsay80 20:13, 23 mar 2016

to świetna cena bo ja w zeszłym roku w sezonie kupowałam w jednej ze znanych szkółek internetowych prawie 3 razy drozej.
ag_zie 23:45, 23 mar 2016

Ja też swoje w stonce kupiłam
paulina_ns 06:46, 24 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Paulinka, po 6,99 były
M wysłałam, a on dzwoni i mówi, że nie ma. No trudno, myślę sobie. Wrócił do domu i okazało się, że zapomniał tego po co pojechał, rumu No to znowu w miasto, ty, razem do drugiej biedry. Dzwoni mówi: "wiesz co, bo te róże to w takich kartonikach, jak soki i nie zauważyłem Jakie miały być?" Była jedna, po dwie następne pojechał do tej stonki, w której był wcześniej

Haha Aniu może ja swojego wyślę po rum mój to widzi coś co jest większe od niego, mniejszego za nic nie zauważy ile razy dziennie ja słyszę " ale nie ma tego tam", po czym zawsze jest
paulina_ns 06:48, 24 mar 2016

lindsay80 napisał(a)
to świetna cena bo ja w zeszłym roku w sezonie kupowałam w jednej ze znanych szkółek internetowych prawie 3 razy drozej.

Dzisiaj jadę z małym do dentysty to poszukam, ale wątpię żeby jeszcze były, trochę temu to było. A cena faktycznie super, ale jak nie znajdę nie będę miała wyjścia i pewnie też zakupie przez internet.
Anusia 07:07, 24 mar 2016

U nas w the Fairy już nie ma. Są chyba jakieś zwykłe bo nie pisze nic na nich tylko naniesione jest zdjęcie z kolorem róży.
paulina_ns 07:43, 24 mar 2016

Anusia napisał(a)
U nas w the Fairy już nie ma. Są chyba jakieś zwykłe bo nie pisze nic na nich tylko naniesione jest zdjęcie z kolorem róży.

Anusia i ja pewnie już nie dostanę, ale po drodze mam 3 stonki to zajrzę
AnnaCh 08:41, 24 mar 2016

Paulina a od dzisiaj w stonkach hortki po 8,99, tylko w necie nie widzę, czy odmiany podpisane