Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

MirellaB 17:27, 14 cze 2017

Fajnie masz ogród prawie ogarnięty, róże piękne, miejsce na nowe zakupy masz - zazdroszczę

Hakuro masz taką dużą jak moja. Czeka nas ostre jej cięcie
paulina_ns 17:28, 14 cze 2017

paulina_ns 17:28, 14 cze 2017

paulina_ns 17:30, 14 cze 2017

Widoki ogólne

a na koniec proszę się częstować

paulina_ns 18:14, 14 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Fajnie masz ogród prawie ogarnięty, róże piękne, miejsce na nowe zakupy masz - zazdroszczę

Hakuro masz taką dużą jak moja. Czeka nas ostre jej cięcie

Mirelka zrobiłam lekkie przemeblowanie na rabatach i mam jeszcze trochę miejsca na róże planuje szpaler czerwonych róż, zobaczymy co z tego wyjdzie a hakuro faktycznie nadaje się już do cięcia.
Magleska 21:07, 14 cze 2017

Coraz bardziej do ròż się przekonuje- piękne twoje , odpisałam na razie nazwy widoki ogòlne super tło podobne jak u mnie
paulina_ns 21:12, 14 cze 2017

Magleska napisał(a)
Coraz bardziej do ròż się przekonuje- piękne twoje , odpisałam na razie nazwy widoki ogòlne super tło podobne jak u mnie

Ja jeszcze nie tak dawno nie byłam w ogóle przekonana co do róż, ale rok temu pokochałam je, pięknie zdobią rabaty, długo kwitną, chociaż wkurza mnie trochę to,że mają mszyce i choroby grzybowe, bo od razu liście traca swoje piękno, ale coś za coś na pewno warto
_Martini_ 22:26, 14 cze 2017

Hej Przyglądam się Twojej Pastelli. Ta róża jest jak kameleon. Widziałam już różne jej odcienie. Chociaż generalnie to nie moje kolory, to akurat ona mnie intryguje.
Ciekawa też jestem Cherry. Będę podglądać
Czytam, że Ciebie też dopadła choroba różyczka?
Słodkie truskaweczki, dziękuję
jolka 09:21, 15 cze 2017

Paulinka, coraz piękniej się u Ciebie robi. Rabaty zatrawkowane, zabylinowane Miło popatrzyć. Róże fantastyczne, bardzo mi się u Ciebie podobają te w odcieniach morelowych, żółtych z domieszką pomarańczu. Do mojego ogrodu w żaden sposób one nie pasują, ale są niezaprzeczalnie piękne. Będę oglądać u Ciebie Dodatkowo ogrodzenie nadało takiej prywatności ogrodowi. Dobrze, że już je masz

Miłego dnia Wam życzę
kaz742011 12:47, 15 cze 2017

paulina_ns napisał(a)

Ja jeszcze nie tak dawno nie byłam w ogóle przekonana co do róż, ale rok temu pokochałam je, pięknie zdobią rabaty, długo kwitną, chociaż wkurza mnie trochę to,że mają mszyce i choroby grzybowe, bo od razu liście traca swoje piękno, ale coś za coś na pewno warto

Ja dalej jestem nie przekonana . Ale kto wie może i mi się odmieni . Kobieta zmienną jest.