Paulinka swietne zdjecia jezowki nie takie tanie jak sie chce szybszy efekt to troszke kosztują ale ja tak mam ze jak juz cos sie spodoba to szkoda nie kupic he tak mialam z rozami mam hortke Phantom nie jedna i polecam u mnie Polar Beer slabe kwiaty ma nie duze a juz 4 rok ją mam
Mam tak samo jak mi coś wpadnie w oko, nie raz nie kupię, a na drugi dzień się po to wracam hihi Jesteś kolejną osobą, która poleca Phantom chyba faktycznie coś w niej jest wyjątkowego, na razie wstrzymuję się z zakupem, bo chce dokończyć to co zaczęłam, a szpaler phantom planuje na środku przy samym końcu, także mam jeszcze jakieś 3 metry do obsadzenia innymi roślinami ale na pewno u mnie będzie
Pogoda się poprawiła, więc posadziłam to co dzisiaj zakupiłam, musiałam ściągnąć dalszą część darni, ale akurat w tym miejscu fajnie się kopie, więc poszło szybko i bezboleśnie Na dobranoc pomęczę Was trochę zdjęciami, które przy okazji zrobiłam, dawno nie było hihi
Hortensja Polar Bear znalazła miejsce obok ostatnio zrobionej części, myślę, że polubią się z jeżówką