Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 14:38, 18 lis 2017

Magleska napisał(a)
Nie wiem jak z tulipanami ,ale gdzieś czytałam ,że i w grudniu dziewczyny sadziły
A jak Twój ogródek listopadowy ? Fotki byś może jakieś dała ....dawno tu nie spacerowałam
A jak dzieciaki ? Nawał obowiązków teraz ..... brak czasu .....ech życie ......
Ale fajnie ,że choć na chwilkę jesteś

Cześć Madziu fajnie,że o mnie nie zapomniałas Eee to z tego co czytam to nie jestem tak bardzo w niedoczasie do grudnia jeszcze trochę czasu jest hihi. Na szczęście 2 rabaty udało mi się ogarnąć na błysk i liczę jeszcze na ładna pogodę w celu ogarnięcia najdłuższej Buziaki kochana.

Edit. Zdjęcia postaram się jutro zrobić, dzisiaj jestem już tak przemarznieta że nie mam siły biegać z aparatem
paulina_ns 14:41, 18 lis 2017

MirellaB napisał(a)
Paulinka dopiero co skończyłam sadzenie tulipanów. Dziewczyny sadzą nawet w grudniu. Dopóki ziemia nie jest zmarznięta można sadzić

Dzięki Mirelka to bardzo dobra wiadomośc
paulina_ns 14:43, 18 lis 2017

gosika67 napisał(a)
Witaj Paulina , ja też mam jeszcze kilka sztuk tulipanów do sadzenia,posadziłam dość dużo cebulowych i jestem bardzo ciekawa efektów.Po niedzieli mają być przymrozki, trzeba się uwijać, u mnie jeszcze trochę roboty, muszę trawy wiązać, posprzątać graty itp.

Gosia ja też już wiosny doczekać się nie mogę hihi nie tylko ze względu na tulipany, ale ogólnie zimy nie lubię ja się dzisiaj trochę uwinelam, ale jeszcze trochę pracy zostało
paulina_ns 14:44, 18 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Teraz czasu będzie coraz więcej, popołudnia to juz kompletny mrok.
Nadrobisz zaległości

Na pewno się postaram
Monia81 19:05, 18 lis 2017

Paulinko pozdrawiam dzisiaj fajna pogoda była, więc można było jeszcze podziałać, ja dzisiaj korzenie dalii, kan czyściłam i poszły do piwniczki buziam
paulina_ns 19:48, 18 lis 2017

Monia81 napisał(a)
Paulinko pozdrawiam dzisiaj fajna pogoda była, więc można było jeszcze podziałać, ja dzisiaj korzenie dalii, kan czyściłam i poszły do piwniczki buziam

Cześć Monia u nas dzisiaj pochmurnie było, ale nawet ciepło, zresztą za bardzo wyjścia nie miałam, zima zbliża się nieubłaganie no właśnie przypomniałas mi o róży na tarasie, kurcze nie wiem co z nią zrobić tak nasadziłam tulipanow,że łopaty nie wbije,a zostawiając ja w doniczce na tarasie pewnie umrozi ja?
paulina_ns 21:49, 19 lis 2017

Obiecałam jesienne zdjęcia ogrodu, więc słowa dotrzymuję

paulina_ns 21:50, 19 lis 2017

paulina_ns 21:52, 19 lis 2017

paulina_ns 21:53, 19 lis 2017