Cześć Madziu fajnie,że o mnie nie zapomniałas Eee to z tego co czytam to nie jestem tak bardzo w niedoczasie do grudnia jeszcze trochę czasu jest hihi. Na szczęście 2 rabaty udało mi się ogarnąć na błysk i liczę jeszcze na ładna pogodę w celu ogarnięcia najdłuższej Buziaki kochana.
Edit. Zdjęcia postaram się jutro zrobić, dzisiaj jestem już tak przemarznieta że nie mam siły biegać z aparatem
Gosia ja też już wiosny doczekać się nie mogę hihi nie tylko ze względu na tulipany, ale ogólnie zimy nie lubię ja się dzisiaj trochę uwinelam, ale jeszcze trochę pracy zostało
Paulinko pozdrawiam dzisiaj fajna pogoda była, więc można było jeszcze podziałać, ja dzisiaj korzenie dalii, kan czyściłam i poszły do piwniczki buziam
Cześć Monia u nas dzisiaj pochmurnie było, ale nawet ciepło, zresztą za bardzo wyjścia nie miałam, zima zbliża się nieubłaganie no właśnie przypomniałas mi o róży na tarasie, kurcze nie wiem co z nią zrobić tak nasadziłam tulipanow,że łopaty nie wbije,a zostawiając ja w doniczce na tarasie pewnie umrozi ja?