Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

MirellaB 14:55, 23 mar 2018

Tulipany w donicach będą piękne
paulina_ns 15:05, 23 mar 2018

anabuko1 napisał(a)

I mnie podobnie.
Nie nastraja to człowieka radośnie.

Aniu niestety nie tak już ręce wyrywają się do pracy, a tu pogoda psuje wszystko.
paulina_ns 15:10, 23 mar 2018

Magleska napisał(a)
fajne te karmniki .....
u mnie dziś mało czasu na wszystko panowie robią ,ja niedawno wróciłam od dentysty ,a do pracy na noc trzeba się zbierać niestety

hortki mam ścięte -nie wiem ,czy po tych mrozach będą żyć .....

ps. wiosennie masz na tarasie -ja jeszcze nic nie mam ....tylko w domu ,ale to widziałaś

Madziu hortki to twarde rośliny, powinny dać radę, ja też limki już ciachnęłam,nie wszystkie 5 szt reszta czeka aż minął mrozy, jeszcze tej nocy ma być mroźnie z soboty na niedzielę już lepiej, to może jutro wezmę się za nie. Dekoracje tarasowe są przez dzień, na noc chowam a karmniki widzę,że ptaszki polubiały, a co niech jedzą na zdrowie
paulina_ns 15:11, 23 mar 2018

MirellaB napisał(a)
Tulipany w donicach będą piękne

Mirelka już doczekać się ich nie mogę, tylko nie pamiętam jakie odmiany sadziłam do tych koszyczków
18:53, 23 mar 2018
Wiosna wiosna wiosna zaczynamy od dekoracji, piękne widoki u ciebie, kwiatuszki się robi
paulina_ns 20:32, 23 mar 2018

MonikA napisał(a)
Wiosna wiosna wiosna zaczynamy od dekoracji, piękne widoki u ciebie, kwiatuszki się robi

Monia chyba już każdy z nas jest spragniony takiej prawdziwej wiosny, wyższych temperatur, świecącego słoneczka, kawki na tarasie
paulina_ns 07:14, 24 mar 2018

U nas teraz -6, w ogrodzie wszystko siwe...dzisiaj ma być pięknie i słonecznie biorę się do pracy w ogrodzie, plany na dzisiaj wywalić to co jest do wywalenia, zrobić miejsce na róże, pościnać hortki, poprzycinać co trzeba, tylko róże i trawy jeszcze zostawiam. Miłego dnia wszystkim życzę
Magleska 07:26, 24 mar 2018

też zamierzam dziś coś podziałać
Miłej i owocnej pracy Paulinko
Wiolka5_7 07:27, 24 mar 2018

paulina_ns napisał(a)
U nas teraz -6, w ogrodzie wszystko siwe...dzisiaj ma być pięknie i słonecznie biorę się do pracy w ogrodzie, plany na dzisiaj wywalić to co jest do wywalenia, zrobić miejsce na róże, pościnać hortki, poprzycinać co trzeba, tylko róże i trawy jeszcze zostawiam. Miłego dnia wszystkim życzę

to jednak u ciebie zimnej , u mnie teraz +1
paulina_ns 09:23, 24 mar 2018

Magleska napisał(a)
też zamierzam dziś coś podziałać
Miłej i owocnej pracy Paulinko

Dzięki Madziu i wzajemnie ja teraz ogarniam dom, robię obiad i śmigam do ogrodu