Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kawa 09:20, 26 mar 2018

ja z moimi 2 rózami czekam na forsycję - która jak mniemam jeszcze ze 2 tygodnie

macham zimno dalej...wrrrrrrrrrrr
paulina_ns 17:50, 26 mar 2018

Kawa napisał(a)
ja z moimi 2 rózami czekam na forsycję - która jak mniemam jeszcze ze 2 tygodnie

macham zimno dalej...wrrrrrrrrrrr

Zimno, zimno ja dzisiaj w ogrodzie nic nie robiłam, pojechałam z córcią na zakupy kupiłam kiecke na święta i odpoczywam, jedynie okno w kuchni umyłam przez tą pogodę wszystkiego mi się odechciewa...a Ty widzę graby ciachnęłaś
Kawa 08:43, 27 mar 2018

Paulinko ciachnęłam....
cielam i płakałam...prawie hihihih

zimno i czasu ciągle brak , ciągle w rozjazdach jestem, na rabatach mokro tak ogólnie to do du..
mam nadzieję że po Świętach bedzie można zrobić porzadek bo po psach mam jeden wielki rozpierdziel- na co trafia mnie szlag...
Magleska 08:46, 27 mar 2018

u mnie też zimno i pada ...ech ...pogoda do bani ...
miłego dnia
paulina_ns 09:23, 27 mar 2018

Kawa napisał(a)
Paulinko ciachnęłam....
cielam i płakałam...prawie hihihih

zimno i czasu ciągle brak , ciągle w rozjazdach jestem, na rabatach mokro tak ogólnie to do du..
mam nadzieję że po Świętach bedzie można zrobić porzadek bo po psach mam jeden wielki rozpierdziel- na co trafia mnie szlag...

Na pewno grabom wyjdzie to na dobre ja czas mam, ale za to kiepsko z chęciami, tak jak piszesz mokro i nawet w ziemi mi się grzebać nie chce,może przed świętami jeszcze tylko ciachne Pinky winky, a z resztą poczekam na pogodę. Mi psy dosyć rozpierdzielu nie robią, ale za to już kilka tulipanów połamanych jest. Eh byle do wiosny, ale takiej prawdziwej, nie kalendarzowej
paulina_ns 09:25, 27 mar 2018

Magleska napisał(a)
u mnie też zimno i pada ...ech ...pogoda do bani ...
miłego dnia

Madziu do bani, do bani, ale co zrobić, u nas dzisiaj coś tam słoneczko świeci na przemian z chmurami również miłego dnia
paulina_ns 09:29, 27 mar 2018

Dzisiaj stokrotki i tulipany zostawiłam pierwszy raz na noc na tarasie, żyją i mają się całkiem nieźle a poza tym ogrodowo nic nie działam, mam focha na pogodę miłego dnia wszystkim odwiedzającym życzę

BKosimkArt 09:35, 27 mar 2018

Jak ładnie! tylko słońca brakuje...
ja powoli też zaczynam mieć focha :\
paulina_ns 10:23, 27 mar 2018

BKosimkArt napisał(a)
Jak ładnie! tylko słońca brakuje...
ja powoli też zaczynam mieć focha :\

Basiu u nas coś tam słońca jest, ale co z tego jak zimno...ja już siły do tej pogody nie mam, ręce opadają, hortensje mi w garażu siedzą, zaczynają już listki wypuszczać, a ja nawet nie mam jak miejsce przygotować ziemia zmarznieta, mokro a idź szkoda gadać.
Monia81 10:26, 27 mar 2018

paulina_ns napisał(a)

Basiu u nas coś tam słońca jest, ale co z tego jak zimno...ja już siły do tej pogody nie mam, ręce opadają, hortensje mi w garażu siedzą, zaczynają już listki wypuszczać, a ja nawet nie mam jak miejsce przygotować ziemia zmarznieta, mokro a idź szkoda gadać.

Zimno i brzydko... ja jeszcze nawet oprysku miedzianem nie zrobiłam, bo albo wietrznie, albo temperatura za mała, no albo deszcz i jak to zrobić nie wiemmm... coś nas nie rozpieszcza ta pogoda....