Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 15:01, 20 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś mam nadzieję że mnie nic nie powstrzyma i będziemyBrakuje mi zachwytów nad cudownošciami w realu

Gosia bardzo się moje serduszko raduje jak tak piszesz

Różyczka od serca dla Ciebie
Agania 15:05, 20 cze 2016

AGDULA napisał(a)

A u nasz leje, burza za burzą. W sumie fajnie bo rośliny tak wyszczeliły , że aż miło I moja języczka pomarańczowa wreszcie ładnie wyglada

A u Ciebie piękna ta miała róża

Z deszczu rośliny się cieszą i nasze ogrody, byleby nie było powodzi, ale ogólnie jest susza, moja New Down nie jest biała, tak nocne zdjęcie przekłamało, jest blado różowa
Agania 15:12, 20 cze 2016

jolanka napisał(a)
Ty czekasz na deszcz, u mnie i deszcz i wichura była. Prądu nie bylo ponad dobę W sumie nawet szczęśliwie niewiele połamało mi roślin, ale strachu miałam co niemiara. Rośliny z doniczkami do domu nosiłam i tylko czekałam co i gdzie połamie A teraz caly czas pada, tak to może, pomalutku

U mnie Joluś i po deszczu i po halnym, wiem co piszesz, bo sama myślałam, że dom porwie i drzewa powyrywa z korzeniami, jak ustało, to dopiero przyszedł deszcz taki jak lubię można było posiedzieć na tarasie i wsłuchać się w odgłosy plumkania i odetchnąć pełną piersią

U mnie straty były, biedna moja Catalpa nana nie ma szczęścia u mnie w ogrodzie ciągle obrywa, robinia też połamana
Dwie duże gałęzie
Agania 15:17, 20 cze 2016

Kindzia napisał(a)
U nas dopiero w nocy deszcz Agatko, przedtem też susza. M już w piątek zaczął trawnik podlewać...natura mu z pomocą pospieszyła

Widoki cudne u Ciebie...zresztą zawsze się zachwycam, przyzwyczaiłaś się chyba?

Kasiu to tak jak u nas, syn podłączył mi węża, to trochę przy domu podlałam, wieczorem już deszcz mi pomógł, w nocy też padało...ale płatki z róż lecą jak śnieg w zimie.

Agania 15:24, 20 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
U mnie też w nocy zaczęło padać i jeszcze teraz siąpi z przerwami, dwa tygodnie bez kropli deszczu, więc taka pogoda jak zbawienie i dla ogrodu i dla mnie, bo doniczek do podlania sporo.
Pięknie u Ciebie jak zawsze!

Mogłoby częściej tak nocką podlewać...o donice trzeba dbać i podlewać codziennie, nie zazdroszczę też mam...deszczyku przybywaj

Dziękuję jak zawsze, za miłe słowa...dodają optymizmu
Te co w suszy sobie świetnie radzą wiesiołek i firletka krwista

Agania 15:27, 20 cze 2016

BASIA8 napisał(a)
Aganiu Buziolka zostawiam

Basiu całuję i macham do Ciebie z kotem Mańkiem

wczoraj zauważyłam, że kot kuleje, mam go na oku i przepędziłam łobuza, z którym się bije...
buziol
BASIA8 15:31, 20 cze 2016

Agania napisał(a)

Basiu całuję i macham do Ciebie z kotem Mańkiem

wczoraj zauważyłam, że kot kuleje, mam go na oku i przepędziłam łobuza, z którym się bije...
buziol

Czekałam, czekałam kiedy odpiszesz na mojego posta i się doczekałam kotka się nie spodziewałam śliczny jest - wyganiaj łobuza niech nie robi krzywdy domownikowi. Dużo Zdrówka Kochana Ci życzę i Moc Buziaków Ślę
Agania 15:37, 20 cze 2016

ewsyg napisał(a)
W zaczarowanym ogrodzie wszystko się zdarzyć może
Same zmyślają się historie
Sam się rozgryza orzech.

Och cudny ten Twój ogród, taki tajemniczy i dojrzały

U mnie Rapsodka rośnie solo i w tym roku ma mnóstwo kwiatów

Dziękuję Ewuś za literackie piękne słowa o ogrodzie, ach te niespełnione marzenia, niech nam się spełniają, tak jak Twoja piękna Rhapsody in Blue cała w kwiatach

Ja doczekałam się wreszcie na skrzynki do mojego mordoru, w końcu pomału warzywnik będzie się realizował, a marzenia będą jeszcze realniejsze
Przyjechały moje nowe meble ogrodowe

15:50, 20 cze 2016
oczy mi wyszły na widok skrzyń wysoki standard moje chyba gzymsiku na górze to się nie doczekają a tak ładnie wygląda.
07_Rene 15:50, 20 cze 2016

O! Skrzynie czekają Super...
Wspaniały masz ogród, lubię tu zaglądać nawet cichaczem. Połamanych gałęzi współczuję... u mnie też sprzątanie było.