Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

sylwia_slomc... 18:13, 06 sty 2017

Agania napisał(a)

Lowa, to chart rosyjski, lubi szybkie ringi, po nich po wyczynie do domu trzeba go prawie nosić, ale ja jestem
zakochana w tych psach
Lowa chart rosyjski ...lubi biegać i lubi śnieg, niebieskie niebo, i wiatr dodający skrzydeł

Agatka cudne te ptaszynki
kasiek 20:19, 06 sty 2017

Ale zimowe foty - super! A nart w Austrii zazdraszam bardzo iż życzę udanego wypoczynku
iwonaal 20:25, 06 sty 2017

jolanka 23:13, 06 sty 2017

Morwę bym chciała, rokitniki bym chciała i duuużo jeszcze bym chciała ale dzialka za mała
katel 00:59, 07 sty 2017

Agania napisał(a)

Mam dwie morwy szczepione i owocujące na bordowo- czarno, pyszne i słodkie są
foty przedstawiam archiwalne

Wiesz jakiej odmiany jest ta morwa? Ja rodzicom kupowałam ale nie były szczepione i zupełnie inaczej wyglądały niż ta Twoja.
Agania 12:26, 07 sty 2017

eee_taam napisał(a)

miłego wypoczynku

na Pilsku dziś -18 hardcore ...ale warunki śniegowe dobre ...dyzo śniegu mało ludzi na trasach ....miejsc do parkowania za mało ...orczyki i talerzyki i krzesełka starodawne co jada 20 min do góry ....takie fajne górki a kanap brak przyzwyczaiłam się do austiackich sztandarów ...no i troszkę nasza rzeczywistość boli ale jeszcze tam pojedziemy w tym sezonie pewnie o ile pogoda będzie współpracować

Masakra, czemu oni nic nie usprawniają, u nas dzisiaj -16 brr, nie mieliśmy odwagi na wyjazd
Agania 12:30, 07 sty 2017

Gabriela napisał(a)
Morwa jednak zmienna jest, u mnie ma liście powcinane. Twoja fajna, niepłacząca czyli normalne drzewo.
A po jakim czasie zaczęły owocować?
Mój mąż od wczoraj też wymraża się na nartach.

Podziwiam Twojego eMa...narty na takim mrozie

Formy płaczące maja powcinane liście, morwy szeroklistne właśnie mają ładne liście, zieleń jakby lakierem pomalowana
Od poczatku mi owocowałay
sylwia_slomczewska napisał(a)

Moja malutka też ma liście powcinane i jak byłam u Agani, zobaczyłam to cudne drzewo pytam co to, a Ona mówi że morwa, żebyś widziała moją zdziwioną minę

Szkoda tylko, że bardziej do góry nie chce rosnąć, jest dla mnie za bardzo rozłorzysta, trochę musze ją dołem skrócić
Morwa serrulata
Agania 12:43, 07 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Agatka cudne te ptaszynki

Dzięki
kasiek napisał(a)
Ale zimowe foty - super! A nart w Austrii zazdraszam bardzo iż życzę udanego wypoczynku

Zima trzyma, dzisiaj -16...bardzo mroźno jest, oby w Austrii było cieplej
iwonaal napisał(a)

jolanka napisał(a)
Morwę bym chciała, rokitniki bym chciała i duuużo jeszcze bym chciała ale dzialka za mała

Jolanka chciejstwa zawsze będą
Agania 12:50, 07 sty 2017

katel napisał(a)

Wiesz jakiej odmiany jest ta morwa? Ja rodzicom kupowałam ale nie były szczepione i zupełnie inaczej wyglądały niż ta Twoja.

Kasiu to jest Morwa Serrulata...szerokolistna

Dzisiejsze efekty na mrozie

Agania 12:54, 07 sty 2017

Piesa czeka na spacer...ale dzisiaj poza ogrodem nie byliśmy