Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 17:02, 06 sty 2017

Wracam na koniec do ogrodu...łapiąc ostatnie promienie słońca

Gabriela 17:05, 06 sty 2017

Agata, tu u Ciebie zima, wcale jej nie lubię, chociaż Twoje zdjęcia ładne.
Powiedz Ty mi i pokaż zdjecia swoich morw, bo jestem bardzo ciekawa. Ja mam od 2015 r. jeden egzemplarz, nieszczepiony. Po jakim czasie owocuje i jakie te Twoje owoce, czarne, czyli pyszne czy białe czyli mdłe?
Agania 17:14, 06 sty 2017

Kasya 17:17, 06 sty 2017

piesiorek lubi taki mroz ? czy szybko do domu wraca ?
Agania 17:25, 06 sty 2017

Gabriela napisał(a)
Agata, tu u Ciebie zima, wcale jej nie lubię, chociaż Twoje zdjęcia ładne.
Powiedz Ty mi i pokaż zdjecia swoich morw, bo jestem bardzo ciekawa. Ja mam od 2015 r. jeden egzemplarz, nieszczepiony. Po jakim czasie owocuje i jakie te Twoje owoce, czarne, czyli pyszne czy białe czyli mdłe?

Mam dwie morwy szczepione i owocujące na bordowo- czarno, pyszne i słodkie są
foty przedstawiam archiwalne

Agania 17:28, 06 sty 2017

Kasya napisał(a)
piesiorek lubi taki mroz ? czy szybko do domu wraca ?

Chart rosyjski, lubi szybkie ringi, po nich po wyczynie do domu trzeba go prawie nosić, ale ja jestem zakochana w tych psach
Lowa ...lubi biegać i lubi śnieg, niebieskie niebo, i wiatr dodający skrzydeł...jak duży mróz to szybko do domu wraca, ale to chyba każdy

17:41, 06 sty 2017
Agania napisał(a)

Dziewczyny w tym roku tutaj, jak zawsze ja tam gdzie gondolki
http://www.skionline.pl/stacje/austria-salzburgerland-saalbach-hinterglemm-leogang-fieberbrunn-skicircus,osrodek,150.html
Saalbach...wolę kuchnię i jak ja to pogodzę

miłego wypoczynku

na Pilsku dziś -18 hardcore ...ale warunki śniegowe dobre ...dyzo śniegu mało ludzi na trasach ....miejsc do parkowania za mało ...orczyki i talerzyki i krzesełka starodawne co jada 20 min do góry ....takie fajne górki a kanap brak przyzwyczaiłam się do austiackich sztandarów ...no i troszkę nasza rzeczywistość boli ale jeszcze tam pojedziemy w tym sezonie pewnie o ile pogoda będzie współpracować

Gabriela 17:47, 06 sty 2017

Morwa jednak zmienna jest, u mnie ma liście powcinane. Twoja fajna, niepłacząca czyli normalne drzewo.
A po jakim czasie zaczęły owocować?
Mój mąż od wczoraj też wymraża się na nartach.
Agania 17:54, 06 sty 2017

sylwia_slomc... 18:12, 06 sty 2017

Gabriela napisał(a)
Morwa jednak zmienna jest, u mnie ma liście powcinane. Twoja fajna, niepłacząca czyli normalne drzewo.
A po jakim czasie zaczęły owocować?
Mój mąż od wczoraj też wymraża się na nartach.

Moja malutka też ma liście powcinane i jak byłam u Agani, zobaczyłam to cudne drzewo pytam co to, a Ona mówi że morwa, żebyś widziała moją zdziwioną minę