Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Madziarzeszow 19:11, 08 sty 2014

Piękna wiosna tej zimy u Ciebie Pozdrawiam
ewa004 19:48, 08 sty 2014

Pozdrowionka zostawiam i zdrówka zyczę
kasiek 20:41, 08 sty 2014

Dobrze ze z Toba już lepiej, u mnie oczar nie kwitnie ale wiosnę czuje się w powietrzu
Kasik 20:58, 08 sty 2014

Witaj . Na Nowy Rok życzenia przynoszę.

Dobrze, że już się wykurowałaś, ja od samych Świąt do dzisiaj się leczę.

Widzę, że wiosennie u Ciebie, no i krecik buszuje. U mnie jakoś go nie widać, ale cicho sza, bo usłyszy i wróci
ewsyg 21:35, 08 sty 2014

Agatko, dużo zdrówka ci życzę
Mam prośbę, jeżeli masz zdjęcie magnolii Galaxa , to proszę o nie. Mam ją , ale jeszcze nie kwitła i jestem bardzo ciekawa jej kwiatów . Czy to prawda, że są czerwone ? A masz może magnolię Royal crown ?

Pozdrawiam.
Tusiala 09:13, 09 sty 2014

U sąsiadki też krety ryją więc może rzeczywiście przedwiośnie? Oby
Agania 13:21, 09 sty 2014

Irenko - zdrowa się już czuję, a ja chcę już wiosnę, żeby już została

Bogdzia - czuć już wiosnę, też bym chciała usłyszeć, że zimy nie będzie, sikorki się u mnie pojawiły i słoninka zniknęła, na ognikach już owocków nie mam, berberysy jeszcze w czerwonych kulkach
pozdrawiam

Madzia Rz - i niech tak zostanie, wiosna w styczniu, dla mnie może być, bo coraz więcej słonka

Ewa004 - do zdrowia wracam i dziękuję, wzajemnie Tobie też życzę tego co najlepsze, pozdrawiam

Kasiek - dzięki Kasiu, nawet już do ogrodu wychodzę, na dereniu jadalnym też już pąki kwaitowe zauważyłam, i czekam na te kwiaty, a bardzo je lubię, a to fotka z zeszłej wiosny

Dereń jadalny

może kiedyś obdaruje mnie taką ilością czerwonych owoców, że własną dereniówkę zrobię
Milka 13:25, 09 sty 2014

Ten jadalny to Kousa?
Upraszam o machanie z Białki i wpisac, to w planik
Agania 13:34, 09 sty 2014

Kasik - dziękuję za życzenia i Tobie też wiosennych radości ogrodowych i zdrowia życzę

Martuś - kłopot z tymi kretowiskami, próbowałam zbierać, ale glina na łopacie zostaje, jest za wilgotno i grząsko, krety na pewno czują przedwiośnie, taki ogród dopiero w kwietniu miałam pełen kretowisk, kopią te kopce na trawniku prawie w każdym miejscu, ale same krety mi nie przeszkadzają

Ewa - do zdrowia wracam dziękuję, mus, bo do Białki w sobotę z rodziną się wybieram, a wyjazd od dawna planowany tym bardziej, że z ogrodowiskiem, będzie spotkanie i jazda, tyle jeszcze spraw do załatwienia przed tym wyjazdem, sprzęt w rozsypce, ja się zbieram, wiązania z reklamacji mam jutro odebrać, młody przyszły zięć ma jazdę z istruktorem umówioną, a spodni nie ma hi,hi, chiba mu pożyczę, mam dwie pary gaci wyjazd w sobotę, a szewc bez butów chodzi, ale jak się bardzo chce to się uda
Agania 13:35, 09 sty 2014

Ewa - Magnolia Galaxy, zaraz poszukam fotek

Magnolia Galaxy rośnie szybko, kolumnowo i ma ogromne kwiaty

i intensywnie różowe kwiaty, ale na pewno nie czerwone

sama zobacz
ach, brakuje mi tych cudownych kwiatów, kocham magnolie