Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

EPODLAS 22:22, 10 sty 2014

Agato, magnolię masz śliczne. To wyjątkowo piękne krzewy. Widok kwitnących wiosną magnolii - widok zachwycający. Zazdroszczę pobytu w górach. Szusuj, szusuj, bo ja niestety nie szusowałam nigdy. A szkoda
ewa004 22:25, 10 sty 2014

Ja kupiłam magnolie dwa lata temu kwitnącą ale już w zeszły roku mi nie zakwitła ,ciekawe jak w tym roku
Agania 22:28, 10 sty 2014

EPODLAS napisał(a)
Agato, magnolię masz śliczne. To wyjątkowo piękne krzewy. Widok kwitnących wiosną magnolii - widok zachwycający. Zazdroszczę pobytu w górach. Szusuj, szusuj, bo ja niestety nie szusowałam nigdy. A szkoda

Bożenko, małe są, ale są, a te kwitnące niezawodnie zawsze polecam

Szkoda szusowania Bożenko, ale teraz to nie problem, nie ma granic na ten sport, każdy może tą przygodę rozpocząć, M nie chciał już na nartach, więc spytałam może na desce i tak się zaczęła nasza przygoda, może nie wiarygodna, ale prawdziwa i żywa
Agania 22:40, 10 sty 2014

ewa004 napisał(a)
Ja kupiłam magnolie dwa lata temu kwitnącą ale już w zeszły roku mi nie zakwitła ,ciekawe jak w tym roku

Ewuś patrz na pąki kwiatowe jak ma zakwitnie na 100%, ale tylko jak nie będzie większych przymrozków, moja Galaxy w tym roku wogóle nie ma pąków kwiatowych, a w zeszłym roku kwitła, nie wiem dlaczego i oto jest pytanie, do mądrzejszych od nas w doświadczeniu z magnolkami
Kasik 22:58, 10 sty 2014

Agania napisał(a)

Wow, to fajowsko i trzyma się mam znowu chciejstwo, a gdzie zdobyta, a mogię ją zdobyć jeszcze gdzieś, tylko nie w postaci patyka? Kasiu napisz mi wszystko, bo to moje chciejstwo jest ogromne i będę Cię dręczyć, albo dopalę w Białce dechę na śmierć

Właśnie te nazwy, odmiany i źródło godne polecenia, kupuje się najczęściej kota w worku, jak mamy kwiaty to ciężko ustalić czy mamy właśnie tą magnolkę , o którą nam chodziło, więc zapraszam porówmujmy nasze kwitnące magnolki chyba nowy wątek trzeba założyć

Kupiliśmy ja u nas na giełdzie za 130 zł. Jest malutka jeszcze, w tym roku coś ją dopadło i zaczęła gubić liście ale jakoś ja ratowaliśmy i wypuściła paki kwiatowe. Mam nadzieję ze mi zakwitnie. Wstawiłam do ciebie zdjęcie - jak chcesz to po zobaczeniu usunę.

Pozdrawiam ' Śmigajcie w tej Białce zdrowo i radośnie.
Agania 23:29, 10 sty 2014

Nie usuwaj Kasiu, trzymam kciuki, że to ona, ale niech zakwitnie, już nie mogę się doczekać kwiatów

Obiecaj mi, że mi pierwszej pokażesz te cudowne kwiaty u Black Tulip

Białka czeka idę spać
kasiek 17:43, 11 sty 2014

Trzymam kciuki za Ciebie na stoku!
Baw sie dobrze
Agania 18:40, 11 sty 2014

kasiek napisał(a)
Trzymam kciuki za Ciebie na stoku!
Baw sie dobrze

Zabawa na całego była
elzbieta_g 18:51, 11 sty 2014

Agania napisał(a)

Zabawa na całego była

widziałam Wasze zadowolone twarzyczki dla Ciebie na tej desce... pełen podziw
Agania 19:04, 11 sty 2014

Ja już wróciłam, dziewczyny i Sebek nocują, wybierają się wieczorkiem na termy do Bukowiny tam stacjonuje z rodzinką Ann art ze swoją rodzinką , jakie one ma śliczne dzieciaczki, udało nam się wszystkim spotkać o 12.00, Gierczusia czekała na nas w karczmie z mężem i dzieciakami, są super
tutaj foty pod Banią
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3908-ii-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach-deskach-sankach-i-zjezdzie-na-byle-czym-styczen-2014?page=71

a tutaj machanie pod kamerką na Kotelnicy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3908-ii-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach-deskach-sankach-i-zjezdzie-na-byle-czym-styczen-2014?page=80

Pogoda dopisała, najważniejsze, że się wszyscy znaleźliśmy, radości, buziaków i pogaduch nie było końca i wyszusowani po dzisiejszym dniu jesteśmy, a ja już wszystkie mięśnie czuje i z sił opadam, ale warto było i buziaków sto