Agato, magnolię masz śliczne. To wyjątkowo piękne krzewy. Widok kwitnących wiosną magnolii - widok zachwycający. Zazdroszczę pobytu w górach. Szusuj, szusuj, bo ja niestety nie szusowałam nigdy. A szkoda
Bożenko, małe są, ale są, a te kwitnące niezawodnie zawsze polecam
Szkoda szusowania Bożenko, ale teraz to nie problem, nie ma granic na ten sport, każdy może tą przygodę rozpocząć, M nie chciał już na nartach, więc spytałam może na desce i tak się zaczęła nasza przygoda, może nie wiarygodna, ale prawdziwa i żywa
Ewuś patrz na pąki kwiatowe jak ma zakwitnie na 100%, ale tylko jak nie będzie większych przymrozków, moja Galaxy w tym roku wogóle nie ma pąków kwiatowych, a w zeszłym roku kwitła, nie wiem dlaczego i oto jest pytanie, do mądrzejszych od nas w doświadczeniu z magnolkami
Kupiliśmy ja u nas na giełdzie za 130 zł. Jest malutka jeszcze, w tym roku coś ją dopadło i zaczęła gubić liście ale jakoś ja ratowaliśmy i wypuściła paki kwiatowe. Mam nadzieję ze mi zakwitnie. Wstawiłam do ciebie zdjęcie - jak chcesz to po zobaczeniu usunę.
Pozdrawiam ' Śmigajcie w tej Białce zdrowo i radośnie.
Pogoda dopisała, najważniejsze, że się wszyscy znaleźliśmy, radości, buziaków i pogaduch nie było końca i wyszusowani po dzisiejszym dniu jesteśmy, a ja już wszystkie mięśnie czuje i z sił opadam, ale warto było i buziaków sto