Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 10:41, 28 sie 2018

Anitka napisał(a)
Agatko cudnie. Kloniki masz boskie. Moja pysznogłówka z Wojsławic też rośnie i fajnie się przyjęła. Widzę, że działacie i domowo i ogrodowo. Super.

Jesień ma być złota to z opaską zdążysz na pewno
A kretowi to się należało, niech to śliczne miejsce z mebelkami omija z daleka.

Ta monarda fajna jest i rdest też ładnie złapał...klony cieszą ogromnie

Działamy...a teraz dziubanie w ogrodzie zostało, a to przyjemność, bo nie ma takich upałów

Liczę na dobrą pogodę, bo płukanie żwirku to głównie prysznic

Wiesz to chyba karczownik, dzisiaj mu jeszcze doleję, niech sobie znajdzie inną miejscówkę

Agania 10:45, 28 sie 2018

Mari napisał(a)
Pięknie się ogród prezentuje...a jaa troszkę z innej beczki zapytam o ten chodniczek ze skóry owczej co go masz w pokoju....jak go czyścisz?? To jest skóra sztuczna czy prawdziwa?

Dziękuję, ta owieczka jest sztuczna z Ikea, do pralki i już wyprana, służy kociakom
Agania 10:50, 28 sie 2018

jolanka napisał(a)
Muszę przyznać, ze pozazdrościłam Ci tego pokoiku hobbystycznego. No niby to mam gdzie go zrobić hmm...
Klimat ogrodu niesamowity, nie do podrobienia u nikogo. Ściskam

Więc prędzej czy później pracownię sobie urządzisz...ja się cieszę, że w końcu w Decoupage zacznę swoje początki

Ach za pochwały dziękuję, jak na razie mam idealnie poprowadzony sad dereniowy....lubię klimat mojego buszu, fajnie, że wrzosy wrowadzają mi ład naprzeciwko rozczochranej bylinówki
Agania 10:53, 28 sie 2018

zawitka napisał(a)
lubi ę u Ciebie tę drugą odsłonę .Pokoik ---to zawsze cieszy

Ha, ha Halinka wiesz na dole do ogrodu prawie nie dochodzę, ale tam fajnie się zrobiło, w końcu rodgersje i tarczownice rosną, anafalis raczkuje, tylko do niego latam ze skorupkami po jajkach

Magnolie się rozbujały na całego i hortensje asperki
Mari 10:59, 28 sie 2018

A możesz podac wymiary "owieczki" ??
Agania 10:59, 28 sie 2018

abiko napisał(a)
A nie uciekają Ci te kociaki daleko? Pewnie nie.. mój niestety mi zmyka do sąsiadów za siatkę, a sąsiedzi za kotami nie przepadają trochę się o niego boję

Kasia.. u Ciebie w sobotę czy ty u niej?
Chcesz penstemony jescze.. mam

Nie bój się, kot dorasta, będzie znikał, musisz się do tego pomału przyzwyczajać, spróbuj delikatnie uświadomić sąsiadów, że to Twój skarbek jest, ja moim sąsiadom powiedziałam, że mam małe kotki i żeby ich pilnowali

Aga jak na razie kociaki się pilnują, ale na drodze na dole już ich widywałam, muszą sobie poradzić do zimy i poznać wszystkie niebezpieczeństwa.

Penstemonki chcę fajnie w cieniu wyglądają
sylwia_slomc... 11:00, 28 sie 2018

Agania napisał(a)
to prawda cudnie w tym liliowcowym świecie się czułam

Wiesz...przyjęła mi się dziewanna od Ciecie

To super bo tak więdła w oczach po wykopaniu, że się bałam czy coś z niej będzie
sylwia_slomc... 11:02, 28 sie 2018

Moje kociaki już wszystkich sąsiadów zwiedziły, a u jednych nawet cały dom obleciały, a ja ich szukałam i się dziwiłam, że na wołanie nie lecą
Agania 11:09, 28 sie 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Klimaty leśne u Ciebie niepowtarzalne ale i kolory jesieni (astrów, wrzosów i traw) nostalgicznie piękne.

Ewcia już astry kwitną zdziwiłam się po wczorajszym przeglądzie, szczególnie niebieskie uwielbiam....śmiałki są cudowne, miłki i molinie, o rozplenicach nie wspomnę, miskanty już kwitną
Z Vertigo w donicach z pelargoniami bardzo się cieszę, żelazny zestaw na tę porę roku
Agania 11:10, 28 sie 2018

Mari napisał(a)
A możesz podac wymiary "owieczki" ??

Proszę sprawdziłam 100×60cm