Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 11:48, 04 wrz 2018

eee_taam napisał(a)

obciełam wczoraj dwie gałązki z tych bezlistnych i są całkiem zywe i zdrowe w przekroju ....możliwe że za mało wody ten klon w lipcu dostał i taki efekt mam ....no trudno uczymy się na błedach

Właśnie najlepiej uczymy się na własnych błędach...dzisiaj u nasz deszcz
Agania 11:50, 04 wrz 2018

Kasya napisał(a)
Szukałam u ciebie ostatnio na fotkach robinii, ale jakoś nie wypatrzyłam

Nie pamiętam czego szukałaś na robinii...tyle, że jesień po jej liściach już widać i nie ładna jest...
Agania 11:51, 04 wrz 2018

Kasya napisał(a)
oj chyba tez zrobie

Kasya 12:06, 04 wrz 2018

Agania napisał(a)

Nie pamiętam czego szukałaś na robinii...tyle, że jesień po jej liściach już widać i nie ładna jest...

niczego nie szukalam, taka kontrola tylko

dlaczego nieladna ? moja ładna...i ciagle ma nowe przyrosty
Agania 12:10, 04 wrz 2018

Kasya napisał(a)

niczego nie szukalam, taka kontrola tylko

dlaczego nieladna ? moja ładna...i ciagle ma nowe przyrosty

Starzeje się za szybko, moja już wiekowa i muszę jej
odmłodzenie zafundować
Agi2006 14:37, 04 wrz 2018

Droga Agatko. pewnie już nie pamiętasz ale pewnie z 4 lata temu pytałam Cię jak posadzić klona japońskiego czerwoneo autropurpurea czy jakoś tam. Zastosowałam sie do Twoich wskazówek i rósł przepięknie.A w tym roku zero przyrostów i zaczął sie robić taki blady. Myślałam, że to juz koniec. A to niespodzianka i dopiero teraz wziął sie za rośnięcie.Czy to normalne Agatko? Zdjęcia u mnie w watku. Zobacz w wolnym czasie jak bys mogła.
Agania 21:44, 04 wrz 2018

Agi2006 napisał(a)
Droga Agatko. pewnie już nie pamiętasz ale pewnie z 4 lata temu pytałam Cię jak posadzić klona japońskiego czerwoneo autropurpurea czy jakoś tam. Zastosowałam sie do Twoich wskazówek i rósł przepięknie.A w tym roku zero przyrostów i zaczął sie robić taki blady. Myślałam, że to juz koniec. A to niespodzianka i dopiero teraz wziął sie za rośnięcie.Czy to normalne Agatko? Zdjęcia u mnie w watku. Zobacz w wolnym czasie jak bys mogła.

Cześć to miłe co piszesz...w końcu radosna wiadomość...ten rok dla klonów dobry....lipiec był deszczowy...sierpień mniej palący ale słoneczny...sama
zauważyłam, że klony w tym roku wolno, ale zdrowo się podciągają

Byłam zobaczyć
Kasya 22:04, 04 wrz 2018

Agania napisał(a)

Starzeje się za szybko, moja już wiekowa i muszę jej
odmłodzenie zafundować

Fotka u mnie
Agi2006 08:05, 05 wrz 2018

Agania napisał(a)

Cześć to miłe co piszesz...w końcu radosna wiadomość...ten rok dla klonów dobry....lipiec był deszczowy...sierpień mniej palący ale słoneczny...sama
zauważyłam, że klony w tym roku wolno, ale zdrowo się podciągają

Byłam zobaczyć

Agatko a u Ciebie też teraz rozwijają sie nowe listki i sa nowe przyrosty? Martwie się czy zdąża zdrewnieć przed zimą
SlonecznyOgrod 10:37, 05 wrz 2018

I co miałaś czas popatrzeć?
Dzisiaj jest na tamtej stronie schwytany martwy ten karczownik, jest podana trutka jaka zaskutkowała.