Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kindzia 09:39, 11 lis 2018

Agatko, przyleciałam na kolorową jesień do Ciebie, pięknie, jak zawsze zresztą!

Taki sklepik, takie lampy, takie doniczki....ach...
Kasia_CS 13:36, 11 lis 2018

Uwielbiam takie miejsca nawet swego czasu prowadziłam coś podobnego na niewielką skalę ostatnio trafiłam na zdjęcia mojej ekspozycji z początków mojego działania i się rozczuliłam, że fajny klimacik miała
Agania 15:19, 11 lis 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Aganiowo - pięknie nazwałaś swój ogród. Listopad masz, Agatko, zjawiskowy, a te chryzantemy w koszach dopełniają całości - jest pięknie. Praca w oczku wodnym godna uznania.

Dziękuję Agnieszko...ogród dojrzał i stał tylko Aganiowy
Agania 15:25, 11 lis 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Oj, z takiego sklepu trudno wyjść.

Po co się spieszyć...wystarczy towarzystwo eMusia zapewnić....kwiaciarnia jest po drodze na pływalnię...więc
wycieczka tylko po zdrowie
Agania 15:30, 11 lis 2018

Gosiek33 napisał(a)

Ależ masz pięknych zakamarków ogrodzie szczególnie widocznych teraz jesienią

A ten zaprzyjaźniony sklep KWIACIARNIA - to marzenie i przekleństwo w jednym. Albo połowę wykupić albo ciągle myśleć jak o nim nie myśleć...

takich lamp ,mauretańskich, bezskutecznie szukałam wiele lat

A tutaj są....robią ogromne wrażenie Gosiu
Agania 15:35, 11 lis 2018

Dorota123 napisał(a)
Sklepik całkowicie w moim guście, uwielbiam takie miejsca.

Agatko, ja nie odważyłabym się wejść teraz nawet w woderach do oczka. To może odbić się na zdrowiu niekoniecznie teraz. Mnie od razu przyszła taka myśl, że ja bym przełożyła nad oczkiem długą drabinę, na nią jakąś deskę. Na tym bym się położyła i pościnałabym wszystko co nad oczkiem.

Kwiaciarnia....

Dorotko, do tego trzeba dwojga, żeby taką drabinę czy deskę przełożyć, można też zrzucić położone kamienie, one leżą tak bez żadnego utwardzenia, bezpieczniej
i szybciej jest, pogoda była zachęcająca...dziękuję za wpis z troską o moje zdrowie
Agania 15:41, 11 lis 2018

Anda napisał(a)
Co za sklepik, marzenie Doniczek wyniosłaby pewnie kilka

Podziwiam za włażenie do wody

Zdjęcia nie oddają klimatu , ale donice można tu znaleść naprawdę ciekawe

Chodzę na basen właśnie teraz kiedy jest zimno...jak pływam jest mi ciepło...i odważyłam się po powrocie z pływalni
Wodery to jest większe wyzwanie
Agania 15:46, 11 lis 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Do takiej zimnicy weszłaś, podziwiam
Duże poświęcenie.
Lusterko w formie słońca świetne, aż się dziwię, że jeszcze nikt nie kupił, pewnie cena duża
Ja bym stamtąd penie długo nie wyszła.

Większy ogród wymaga poświęceń...fajna przygoda....ładne rzeczy nie są tanie,
ja lubię opcje w tej wersji art
Agania 15:51, 11 lis 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)

Prawie jak mors

Jesteś królową klonów!
I nic dziwnego, że tak rosną, przecież jak Ty o nie dbasz, my musimy sie od Ciebie uczyć tego. Brawa Ci się należą za taką troskę, chciałabym byc klonem w Twoim ogrodzie

Dziękuję Daria za takie wyróżnienie
Widzisz do czego pasja doprowadza....oczko wymaga oczyszczenia tak jak wszystkie rabaty bylinowe, i klony to lubią muszą mieć przestrzeń dla siebie
Agania 15:57, 11 lis 2018

Monia81 napisał(a)
Piękne miejsce Agatko znalazłaś na zakupy, same rarytasiki a do oczka, nawet w takich eleganckich woderach, to bym chyba nie wlazła, lubię chłodzik, ale to już by było za dużo, więc podziwiam pięknie jest Agatko, klony rewelacyjne, dereń też u mnie już stracił liście, drzewa łyse się robią... buziaki

W tej kwiaciarni jestem po raz drugi od kiedy zajęłam się ogrodniczkowaniem
czyli co trzy lata....zostawiłam tam jeszcze jedną donicę po, którą zamierzam
wrócić....najbliższą niedzielę po drodze na pływalnię