Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kasia_CS 21:39, 16 lis 2018

Masz u siebie przecudne widoki, a ten kociak po prostu wymiata A jeszcze jak biegnie uchwycony w locie niemalże - czad
kasiek 08:31, 18 lis 2018

Agatko szronik był?
08:36, 18 lis 2018
Agania napisał(a)
Luk z mojej pracowni

Agatko może zrób sobie zbliżenie na twarz .....wyjdzie ci takie samo fajne zdjęcie jak ma Andzia.
laurowisnia 11:59, 20 lis 2018

W mieście smog, nie tylko, ale podziwiam Twoje widoki, te bliższe również, igiełkowo kolorowe.
Pracownia ładna, jasna, cieszy i miły dla mnie akcent jest.
Konieczki 13:16, 20 lis 2018

Agania napisał(a)
Dzisiejsze popołudnie u nas pięknie w mieście smog

Za takie widoki dala bym sie pokroic. Juz pisalam ze kocham Twoj ogrod o kazdej porze roku, ale jesien chyba najbardziej.
Chryzamtemy w koszycha idealnie pasuja do klonow.
Zdrowka zycze piszac z pod pierzynki (ten smog moje gardlo wykonczy)
Pszczelarnia 14:51, 20 lis 2018

Ten księżyc jest naj!

Pracownia nowa jak różany kącik w ogrodzie. I widoki na zasmoczony Krków.
Urszulla 23:15, 21 lis 2018

Wpadłam prosto na sesję domową jesteś nie do poznania pokoiku zazdroszczę
Milka 13:09, 22 lis 2018

Aganiu, ....pracownia taka, że bym nie wylazła...na dodatek tworzysz tyle cudów!
Nie wiem jak to jest, że ledwo lata 2 miną, a Ty inna, szczupła, odnowiona, ogród pięknieje, nowe powstaje, czas na wiele spraw, zazdraszczam pozytywnie, miło po powrocie chwilowym te wspaniałości obejrzećmasz cudownie
Agania 21:20, 23 lis 2018

anpi napisał(a)
Twój pokój słodko wygląda,urzekł mnie też bukiecik
Lubię te Twoje niebieskości w ogrodzieA bordowe chryzantemy zachwycają.sama skusiłam się na podobną,w kolorze,bo wielkość nieporównywalnaAle moja w celach próby zimowania w gruncie.

Dziękuję Anpi...jest słodko...do tego zestaw aromaterapii z melasy, pomarańczy, lawendy i paczulii uwielbiam

Wiesz, że niebieskości uwielbiam

Widziałam Twoje chryzantemki...niektóre chryzantemki faktycznie zimują
Agania 21:25, 23 lis 2018

Katkak napisał(a)
Aganiu pokój masz śliczny. Podobają mi się takie delikatne szarości na ścianach. Meble też świetne. Ogród cudnie wygląda w jesiennej szacie. Kociaki są rozkoszne i chyba dużo radości Wam dają .

Plan pokoiku był jeden odświeżyć ściany...dodałam od siebie ściankę z ozdobnym tynkiem w kolorze Ecru,
białe mebelki pasują
Pudrowe różowości mnie wyciszają i relaksują i dzięki tym kolorom zima za oknem nie będzie mnie straszyć