Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Gruszka_na_w... 21:17, 09 lis 2018

Oj, z takiego sklepu trudno wyjść.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gosiek33 07:52, 10 lis 2018

Agania napisał(a)

Ależ masz pięknych zakamarków ogrodzie szczególnie widocznych teraz jesienią

A ten zaprzyjaźniony sklep KWIACIARNIA - to marzenie i przekleństwo w jednym. Albo połowę wykupić albo ciągle myśleć jak o nim nie myśleć...

takich lamp ,mauretańskich, bezskutecznie szukałam wiele lat
Dorota123 07:53, 10 lis 2018

Agania napisał(a)
Moja przygoda w woderach

w trosce o klona i o wilgoność powietrza wokół niego

przyciełam suchelce...wiosną będę wyciągać wszystkie donice, odmładzać rośliny i zbierać muł,

zmarzłam, ale przeżyłam...najlepsza krioterapia...polecam wszystkim wodnikom
Sklepik całkowicie w moim guście, uwielbiam takie miejsca.

Agatko, ja nie odważyłabym się wejść teraz nawet w woderach do oczka. To może odbić się na zdrowiu niekoniecznie teraz. Mnie od razu przyszła taka myśl, że ja bym przełożyła nad oczkiem długą drabinę, na nią jakąś deskę. Na tym bym się położyła i pościnałabym wszystko co nad oczkiem.
Anda 08:00, 10 lis 2018

Co za sklepik, marzenie Doniczek wyniosłaby pewnie kilka

Podziwiam za włażenie do wody
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 08:57, 10 lis 2018

Do takiej zimnicy weszłaś, podziwiam
Duże poświęcenie.
Lusterko w formie słońca świetne, aż się dziwię, że jeszcze nikt nie kupił, pewnie cena duża
Ja bym stamtąd penie długo nie wyszła.
SlonecznyOgrod 13:05, 10 lis 2018

Agania napisał(a)
Moja przygoda w woderach

w trosce o klona i o wilgoność powietrza wokół niego

przyciełam suchelce...wiosną będę wyciągać wszystkie donice, odmładzać rośliny i zbierać muł,

zmarzłam, ale przeżyłam...najlepsza krioterapia...polecam wszystkim wodnikom

Prawie jak mors

Jesteś królową klonów!
I nic dziwnego, że tak rosną, przecież jak Ty o nie dbasz, my musimy sie od Ciebie uczyć tego. Brawa Ci się należą za taką troskę, chciałabym byc klonem w Twoim ogrodzie
Monia81 21:03, 10 lis 2018

Piękne miejsce Agatko znalazłaś na zakupy, same rarytasiki a do oczka, nawet w takich eleganckich woderach, to bym chyba nie wlazła, lubię chłodzik, ale to już by było za dużo, więc podziwiam pięknie jest Agatko, klony rewelacyjne, dereń też u mnie już stracił liście, drzewa łyse się robią... buziaki
anpi 21:19, 10 lis 2018

O rany...odważnaś kobieto do takiej zimnej wody wchodzić...na samą myśl mnie telepie...
A sklepik super,jak ja lubię takie gadżetyA sweterek na taką poszeweczkę mam już ze dwa lata naszykowany do pocięciaale zanim się za nią zabiorę to znów wiosna i lato się zaczyna ...może w tym roku się uda...Chyba że zimy w ogóle nie będzie
BASIA8 23:40, 10 lis 2018

Aganiu kloniki zachwycają piękno dają w ogrodzie szalejesz Kochana jak mors w ogrodzie wielki szacun - podziwiam osoby które tak się hartują ale Masz Kwiaciarnie - o ja - ciężko opuścić takie miejsce. Jadąc w delegację do Krasiejowa zawsze zajezdzamy z dziewczynami do Ozimka tam jest centrum ogrodnicze Pracuś - cuuudeńka tam mają
Buziaki Kochana.
Waclaw 09:38, 11 lis 2018

Takie sklepiki chyba wszyscy lubimy. Kupił - nie kupił ale ile się napatrzyyyyymy

A do zabawy w morsa dobrze się ubieraj