Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

BASIA8 13:42, 14 kwi 2020

Aganiu u Nas w Dolinie śnieg na przemian ze słońcem. Temperatura spadła, czuć ziąb w powietrzu.
Buziaki zostawiam.
AgnieszkaW 14:44, 14 kwi 2020

Agatko, jakie piękne fotki
Dorota123 16:28, 14 kwi 2020

Piękna wiosna w ogrodzie,odwiedziny wnuczki to czas bezcenny. My też byliśmy u swoich i też tylko z zachowaniem odległości, a babcia chciała by przytulić, wziąć na ręce i pobawić się z wnukami. Czas tak szybko leci, a te ulotne chwile szybko mijają.
Agania 17:55, 14 kwi 2020

BASIA8 napisał(a)
Aganiu u Nas w Dolinie śnieg na przemian ze słońcem. Temperatura spadła, czuć ziąb w powietrzu.
Buziaki zostawiam.

U nas była regularna zima...takie jajca po świętach

dokumentcja na tel. jak używać aparatu i się udało eM
Anda 17:59, 14 kwi 2020

Wnusię masz prześliczną

Zurawki też mnie wkurzają. Chcę je wymienić na tiarelle.

Narcyzy czarują, lubię je bardziej nawet niż tulipany.

Magnolie masz przepiękne. Najbardziej podobają mi się właśnie takie duże. Sama nie mam żadnej, bo mam chusteczkę a nie ogród

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:00, 14 kwi 2020

Zima prawdziwa, brr... Dobrze, pe tylko chwilowo. U nas ma być od jutra znów ciepło. U Ciebie chyba też?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 18:00, 14 kwi 2020

AgnieszkaW napisał(a)
Agatko, jakie piękne fotki

Dziękuję Agnieszko wiesz na chwilę zapamniałam o wiośnie

faktycznie powietrze się oziębiło i powiało na moment zimową grozą
abiko 18:01, 14 kwi 2020

Agatka.. kwiecień plecień..
Śliczna ta donica z bratkami i tulipanami!
agata19762 18:01, 14 kwi 2020

Aga masz super Rodzinkę malutka słodziutka

Ile lat ma Twój ogród ? wszystko masz takie duże dojrzałe ...
magnolia cudna
Agania 18:07, 14 kwi 2020

Dorota123 napisał(a)
Piękna wiosna w ogrodzie,odwiedziny wnuczki to czas bezcenny. My też byliśmy u swoich i też tylko z zachowaniem odległości, a babcia chciała by przytulić, wziąć na ręce i pobawić się z wnukami. Czas tak szybko leci, a te ulotne chwile szybko mijają.

Dorotko ja świeżo upieczona bacia tym bardziej mi smutno, żeby dotknąć i całować na maxa nie mogę, dziadek też cierpi, ale musimy wytrzymać i trwać z daleka...
Już po zimie, codziennie obserwuję tulipanki

pąki są przepiękne